неделя, 18 април 2010 г.

БУФОН



Според информация на Corriere dello Sport края на историята Буфон - Юве наближава . Въпреки че Рафа Бенитес е посочил Буфон и Киелини за стълбовете на Ювентус и играчите , които са нужни за възстановяването на клуба , световения шампион според медията , ще напусне Ювентус . В онази нощ на " Сан Сиро " според Corriere dello Sport , Буфон почти е положил основите за един бърз развод :
" Дали ще остана или не , не зависи от мен . Нито от слабите резултати този сезон и класирането на тима . Преди 20 дни от ръководството пуснаха официално съобщение . В него бе описано и моето бъдеще . Трябва само да можеш да четеш между редовете . "
Изправени пред един голям принос в жертва ( за предпочитане извън Италия ) , ръководството май е решило вече съдбата на Джиджи и ще отговарят за продаването му и за своите постъпки . Това с прости думи казано означава , че по всяка вероятност Джиджи ще напусне Ювентус в края на сезона , вероятни отбори кандидати за неговия подпис са Манчестър Сити и Юнайтед , както Барселона , Реал Мадрид и Арсенал . Алекс Фъргюсън и Роберто Манчини , ще направят всичко възможно , за да убедят Буфон да избере един от тях в Манчестър . Всички сме наясно със сумата предложена шейха на Сити , който контролира и града , 35 милиона евро на Ювентус и десет милиона за Буфон през следващите четири години . Според италианските медии , Манчини също очевидно настоява за това и вероятно парите , ще се окажат важни за избора Сити - Юнайтед . Но също така е вярно , че Фъргюсън има неотложна нужда да замени бързо Ван дер Сар , бившият вратар на Ювентус, който е пред прекратяване на своята кариера . Въпреки , че Джиджи остана и в Серия Б , сега според италианските медии , решението не зависи само от него , а от ръководството на Ювентус . Ако Бенитес дойде в Юве , Джиджи вероятно ще бъде запазен от него и вероятно ще бъде шампион с Рафа Бенитес като треньор на Юве . Кой знае , сигурно вече не изглежда щастлив , нито убеден да остане в Торино , въпреки голямото уважение и голямата любов на феновете . Дано Джиджи да остане и дори да завърши своята кариера в Юве , а некадърниците от управлението да си ходят .
ЕЛКАН , БЛАН , СЕКО И ДЗАКЕРОНИ ВЪН ОТ ЮВЕ !!!

Няма коментари: