петък, 30 април 2010 г.

РЕВОЛЮЦИЯТА В ЮВЕ


След като вече имаме нов президент в лицето на Андреа Аниели , сега остава ръководството да успее да привлече в отбора качествен треньор , като фаворит за мястото е Рафа Бенитес , а като план Б се сочи Прандели . След назначаването на новия треньор е много важно ръководството на Юве да се отърве от Алесио Секо , които показа , че не става за тази работа . Като негов заместник се посочва Джузепе Марота . Следващия ход на ръководството и новия треньор е прочистването на Ювентус от някои играчи и трансферирането на нови такива , които да подсилят отбора и да играят със сърце . Някои анализатори , както и повечето тифози смятат , че ръководството трябва да даде шанс на някои от страхотните таланти от Примавера и на няколко качествени нови попълнения . Първо обаче Юве трябва да бъде прочистен и след това граден . След като стана ясно , че ръководството на Юве , ще осигури 80 мил . евро за трансфери на новия треньор , но преди това трябва да бъдат продадени някои играчи . Вчера стана ясно , че едни от първите , на които ще се търсят нови тимове са Каморанези и Трезеге . Ето кои играчи ще бъдат продадени според някои италиански медии :
( Всички цени са приблизителни и с уговорката , че Секо няма да движи нещата , иначе ще ги продеде на сергията за 3 - 4 мил . )

Мауро Каморанези роден на 04 / 10 / 1976 г .
Трансферна цена от 10 до 14 мил . евро

Давид Трезеге роден на 15 / 10 / 1977 г .
Трансферна цена според агента му 5 - 10 мил . евро , а според някои италиански медии 10 - 15 мил .

Джонатан Зебина роден на 19 / 07 / 1978 г
Трансферна цена 2 - 4 мил . евро

Фабио Канаваро 13 / 09 / 1973 г .
В края на сезона договорът му изтича .

Фабио Гросо 28 / 11 / 1977 г .
Трансферна цена 3 - 5 мил .

Зденек Григера 14 / 05 / 1980 г .
Трансферна цена 5 - 8 мил .

Никола Легроталие 20 / 10 / 1976 г .
Трансферна цена 8 - 10 мил .

Фелипе Мело 26 / 07 / 1983 г .
Трансферна цена 19 - 23 мил .

Хасан Салихамиджич 01 / 01 / 1977 г .
Трансферна цена 3 - 5 мил .

Кристиан Поулсен 28 / 02 /1980 г .
Трансферна цена 10 - 15 мил .

Амаури 03 / 06 / 1980 г .
Трансферна цена 20 - 23 мил .

Ако тези играчи бъдат трансферирани и като имаме в предвид , че Тиаго и Молинаро са отдадени под наем и най - вероятно , ще бъдат закупени от Щутгарт и Атлетико Мадрид . Ако вземем минималните трансферни суми излиза , че Ювентус ще прибере в клубната каса от тази чистка около 80 - 90 мил . евро и ако бъдат взети общо около 10 мил от Молинаро и Тиаго с правилна селекция , която не трябва да бъде водена от Секо , а от Бетега , Марота и новия треньор , Юве може да започне да блести . Дано !

Ето и някои от играчите , от които се интересува ръководството на Ювентус според италианските медии :
Бонучи , Кришито , Саня , Кяер , Беил , Варгас , Родригес , Роси , Арбелоа , Пацини , Масчерано , Каут , Шкъртел , Гуркюф , Дренте , Уго Лорис , Маркети , Вия , Красич , Тасчи , Рибери , Д`Агостино , Гаго , Паладино , Дзеко , Ван Перси . Това са само част от играчите , според италианските медии , от които ръководството , ще се опита да подсили Юве . Освен тях се очаква да бъдат взети и няколко момчета от Примавера . Това са само част от имената на играчи , които се спрягат за бъдещи цели на ръководството , но кои ще бъдат трансферирани , ще разберем след няколко месеца .
FORZA JUVE !!!

Juve , Storia Di Un Grande Amore !

2 коментара:

Ceci каза...

Доста високи ми се виждат цените на Каморанези и Трезеге, те са на възраст, но дано!

neel каза...

Това е според информация на тхните агенти и съм я сверил с в някои медии , но не са точни , все пак ще има преговори .