четвъртък, 29 април 2010 г.

Каморанези


Агентът на Мауро Каморанези заявява , че той ще напусне тима през лятото , защото не влиза в плановете на клуба . 33-годишният италиански национал играе в Юве от 2002 година , когато пристигна от Верона . От Каморанези има интерес от различни отбори във Франция , като най - много се спряга името Марсилия , където треньор е бившият наставник и футболист на Ювентус Дидие Дешан .

" Шефовете на тима ме извикаха и ме помолиха да търся нов ангажимент за Каморанези . Той не влизал в плановете на клуба . "

ЧИСТКАТА В ЮВЕНТУС ЗАПОЧВА

След като стана ясно , че Давид Трезаге почти сигурно , ще напусне Юве след края на сезона , сега е почти сигурно , че и Каморанези е на път да бъде продаден . Очаква се чистката в Юве да започне след края на сезона . Според прогнози на италианските анализатори и хора близки до клуба , в тима ще останат само 10 играчи от сегашния състав . Всички останали , ще бъдат трансферирани и Ювентус , ще бъде подсилен с качествени нови попълнения . Това според прогнози са футболистите , които остават :
Буфон , Киелини , Касерес , Сисоко , Маркизио , Джовинко , Кандрева , Диего , Дел Пиеро , Якуинта .

1 коментар:

Ceci каза...

Страхотно, време беше! Много ми е интересно за отбраната кои футболисти ще привлечем. Иначе аз искам да видя Кришито, Бонучи и Кяер с екипа на Юве! Поне двама от тях!