четвъртък, 30 юли 2009 г.

Peace cup


Ето и крайното класирането в четирите групи на турнира " Купа на мира " .

Група „А”
1. Ювентус – 6 точки
2. Севиля – 1
3. Сьонгнам – 1

Група „В”
1. Реал (Мадрид) – 4
2. Лига де Кито – 3
3. Ал – Итихад – 1

Група „С”
1. Астън Вила – 3
2. Атланте – 3
3. Малага – 3

Група „D”
1. Порто – 4
2. Бешикташ – 2
3. Лион – 1

Днес отборите почиват , а утре ще се изиграят полуфиналите между Ювентус - Реал и Астън Вила - Порто . Финалът е на 2-ри август , в Севиля .
С огромен интерес се очаква сблъсака между Юве и Реал . Прави впечатление изключителното спокоиствие в лагера на Ювентус . Това може би се дължи на факта , че в последните години Юве мачка Реал независимо от своята форма . От щаба на Реал изглежда уплашени , като се има в предвид поредната им звездна селекция се очаква страхотен мач . Юве има голямо предимство в психически план , а и новите попълнения на " Старата госпожа " не са за подценяване . И така утре ни очаква един голям мач Forza Juve !
Ето и някои коментари от Реал за мача :
Мануел Пелегрини : " Ювентус е сложен и доста непредвидим съперник . Очаквам много трудна и както се казва завързана среща . Ще се постараем да покажем най-доброто , на което сме способни . Какво ще се случи – едва ли някой може да каже със сигурност ."
Раул : " Мачът срещу Ювентус ще е тежък ! Искаме да спечелим „Пийс Къп”, но мачът с Ювентус идва твърде скоро . Нужно ни е търпение , с течение на времето ще ставаме по-добри, което ще си проличи в следващите мачове . В момента не сме в пълен състав, като липсват четирима национали , един от които е Кака . Когато сме всички заедно , ще покажем по-добър футбол ”.
Лично според мен имаме голям шанс да докажем отново , че сме по - добри от Реал !
FORZA JUVE !!!

Няма коментари: