сряда, 22 юли 2009 г.

АМАУРИ




Чиро Ферара реши да се смили над Амаури , който избухна по време на двубоя с Виченца вчера . Бразилецът си изпроси червен картон , след като първо удари без топка противников играч, а след това показа среден пръст на съдията . Дори намесата на Дел Пиеро и Фабио Канаваро не успя да го успокои . Засега Ферара смята да се въздържи от наказание , но предупреди играчите си за вбъдеще да внимават с подобни изпълнения .
"Амаури веднага се извини на всички за това , което направи . Не съм сигурен какво точно се случи , но трябва да се постараем да избягваме подобни ситуации в бъдеще , особено в официалните мачове . Днес играхме контрола, но след като останахме с 10 човека се наложи всеки да върши повече работа на терена . Въпреки че почти не успяхме да изпробваме новата схема , поне се радвам , че играчите се раздадоха . Надявам се в началото на сезона всички футболисти да са в добра форма", казва Ферара .
Ето и всички играчи , които взеха участие в контролата :
Буфон (Манингер 46’), Григера (Ариаудо 46’), Канаваро (Алцибиаде 54’), Киелини, Молинаро (Салихамиджич 46’), Каморанези (Дзанети 46’), Тиаго (Поулсен 46’), Маркизио (Мароне 60’), Дел Пиеро (Имобиле 68’), Трезеге, Амаури

Няма коментари: