събота, 18 юли 2009 г.

ЯКУИНТА


" ТАЗИ ГОДИНА НИЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИМ "

" Моята цел е да започна новия сезон , така както завърших стария . Надявам се да бъда във форма и да помагам на отбора . Чака ни дълъг сезон и всеки един ще бъде нужен . Конкуренцията ? Това не ме вълнува . През лятото моето име не се споменава никъде като титулярно в стартовия състав на Ювентус , но това е добре . По този начин аз привиквам да се боря непрестанно . " - думи на Якуинта за Tuttosort .
" С привличането на Диего на терена ще има повече фантазия и играта ще бъде по интересна . За нас нападателите , ще има много повече работа , повече полужения и по - голяма отговорност . "
" Това , ще бъде великолепен Ювентус ! Към нас се присъединиха такива шампиони като Диего , Канаваро и Мело . Точно за това при нас има много ентусиазъм . Ние имаме всичко , което ни е нужно , за да се конкурираме с всички във всички състезания , но ние не сме длъжни да се сравняваме с Интер . Ние сме длъжни да гледаме само нашия отбор . Шампионата не се печели с победа в един мач , на нас ще са ни нужни много победи и мотивацията на всички играчи е много важна . Точно за това аз се надявам , че протестите срещу Канаваро скоро ще престанат , защото това пречи на всички нас ." - завършва Якуинта .

Няма коментари: