петък, 31 юли 2009 г.

ЮВЕНТУС - РЕАЛ


Тази вечер от 23:30

Дне ще се изиграят двата полуфинала на турнира " Peace cup " между отборите на Юве - Реал и Порто - Астън Вила .
Президентът на Ювентус Джовани Коболи Джили изрази увереност в победата на Юве тази вечер . Джили е казал , че мача е много важен за Юве и трябва да бъде спечелен .
" Все още вярвам , че играч като Дел Пиеро може да решава мачове . Диего също ще е до него . Двамата могат много е се надявам да го покажат срещу Реал . Те двамата могат да направят така , че да спечелим . Реал е велик отбор с много звезди , но те нямат необходимата психика . Този сблъсък ще подложи на проверка евроамбициите и на двата тима , тъй като те ще бъдат сред фаворитите в Шампионската лига през следващия сезон .”
Треньора на Юве Чиро Ферара също е на мнение , че полуфинала на турнира е много важен .
" Това не е приятелски мач ." - казва Ферара - " Трябва да спечелим този полуфинал . Независимо , че играем срещу Реал Мадрид ние сме длъжни да спечелим . Този съперник може само да ни амбицира още повече . Мача е от изключително значение както за нас така и за Реал , така и двата отбора могат да видят на какво ниво са за предстоящия сезон . Ние имаме нашите големи играчи , Реал своите , това дали играем с Реал или друг отбор ние играем винаги за победа . "
Снимки от тренировката на Ювентус преди мача с Реал може да видите на страницата на Tuttosport тук :
http://www.tuttosport.com/foto/Calcio/Serie%20A/Juventus/2009/07/31-6309_2/Juve%2C+l%27ultimo+allenamento+prima+del+Real
Срещата ще бъде предавана пряко по :
Sport TV2 La Sexta ~ Sport TV HD SuperSport 3 [ZA]
Gol TV (America) ** ART Sport 4 La 7 Orange Sport (Fra)
Kuwait TV3 MaXimo 2 SuperSport 3N SuperSport 3A

Няма коментари: