четвъртък, 23 юли 2009 г.

Трезеге


Ювентус отхвърлиха възможността да заменят Давид Трезеге за защитника на Милан Каладзе , пише в днешния си брой La Gazzetta dello Sport . Според италианските медиите , от Милан са предложили Каладзе на Юве , като в замяна са поискали Трезегол . Шефовете на Ювентус обаче категорично са отхвърлили подобна възможност . От Ювентус са склонни да разменят Трезеге , но срещу друг футболист Марко Бориело , но от Милан не са съгласни .
От Ювентус са готови да продадат францзина , който печели по 4,5 милиона евро годишно , но срещу цена не по-малка от 10 милиона евро .
Вчера Алесио Секо при представянето на Мело е казал във връзка с евентуален трансфер на Трезеге :
" Нашето желание е да задържим Давид в отбора , но ако той не е щастлив и иска да напусне няма да има проблеми от наша страна . Ние ще преценим офертите и ако има такава , която е изгодна за двете страни ще се разберем . Но в Италия , Трезеге не се продава . Негов трансфер може да има само извън Италия . " - думи на Секо пред италианските медий .
Агента на Трезеге казва за Tuttosport :
„ Трезеге има няколко дни да реши какво да прави . Той има още две години договор с Ювентус и мисля , че клубът държи на него и в следващите няколко дни всичко ще бъде ясно ”.

1 коментар:

Анонимен каза...

Трезегол трябва да остане в Юве . Дано да не направят глупоста да го продадат . Трезеге си е наше момче .