петък, 17 юли 2009 г.

Хосе Мартин Касерес Силва за Поулсен ?


РАЗМЯНА


От Юве са готови да разменят Кристиан Поулсен с играча на Барселона Мартин Касерес според Channel 4.com . Треньора на Ювентус Чиро Ферара е дал окончателно да се разбере , че Поулсен не влиза в неговите планове за новия сезон . Според изданието вече има интерес към играча от
Фулъм , Тотнъм , Съндърланд и Ливърпул . Според медийте в Италия обаче има голяма вероятност за договаряне на размяна с Касерес от Барселона . Това , ще реши два проблема на Ювентус единия да се отърве от Поулсен и другия да вземе играч , които да подсили защитата . Както изданието коментира " с един куршум два заека " .
Двамата футболисти са оценени на по 7 милиона евро, което дава предпоставки за директна размяна, без заплащане на трансферна сума от страна на някоя от двете страни.
Агента на Касерес казва :
" Ювентус е единствения отбор , които може да вземе Касерес от Барселона . На двата клуба са им нужни десетина дни , за да обсъдят всички детайли по замяната . Аз съм оптимист за тази сделка . Ювентус е крайно заинтересуван от трансферирането на играча . "

Име Мартин Касерес
Клуб Барселона

Рожденна дата 17.03.1987
Родно място Мотевидео
Националност Уругвай
Височина 179 см.
Тегло 77 кг.
Позиция Защитник
Номер 2


Няма коментари: