сряда, 26 август 2009 г.

Канаваро


Днес в интервю за италианските медий Фабио Канаваро споделя , че Гросо ще пасне чудесно в защитната линия на Ювентус и ще помогне много на тима . Той коментира как се чувства в тима така :

" Мача с Киево беше истинско изпитание за мен , след като се завърнах в Юве . Бях много развълнуван , но след като с тифозите изяснихме ситуацията около мен нямаше никакво напрежение и дадох всичко от себе си за отбора . Единственто , което трябваше да направя е да играя добре . Духът и желанието за победи на Ювентус са си същите , както преди това е марката на тима . Сега разликата е само в това , че имаме млад треньор и много млади играчи и започваме да печелим отново . С Чиро Ферара сме приятели , играли сме заедно , но сега той е моя треньор и аз се съобразявам с това . Той има голямо желание за работа и иска да изгради един велик отбор на Ювентус . "
За евентуалното привличане на Гросо в Юве , Канаваро казва :
" Надявам се да бъде привлечен в тима . Той е един много добър защитник и ще пасне в защитната линия на Ювентус . Въпреки , че имаме двама играчи в тази зона Молинаро и Де Челие , мисля че Гросо е много опитен и ще засили конкуренцията и по този начин , ще се вдигне нивото . "

Няма коментари: