сряда, 19 август 2009 г.

ЮВЕНТУС


Ето и последните новини около Ювентус . Според Tuttosport агента на Де Челие казва в интервю , че няма никакъв интерес засега от Наполи към неговия клиент и заявява , че Де Челие ще остане в Юве през новия сезон .
Преди мача с Киево основния проблем в Юве е контузените играчи . Според медийте в Италия Тиаго се възстановява по план , нещата при Каморанези също вървят добре и му трябва още малко време , за да е готов за игра . Проблемите на треньора Чиро Ферара обаче са свързани със Сисоко , Джовинко и Алмирон , които според лекарския щаб на Ювентус няма да бъдат на разположение на треньора до септември . Останалите играчи са добре , но се очакват последните медицински прегледи да покажат какво е състоянието на Дел Пиеро , Каморанези , Киелини и Тиаго и дали те ще могат да вземат участие в първия мач тази неделя с Киево . Якуинта също има лека травма , но тя няма да му попречи да участва в срещата с Киево .
Според последни информаций Мауро Каморанези е Ок и Ферара , ще може да разчита на него в мача с Киево на 23 / 08 / 09 . Днес е бил прегледан и няма проблеми да се завърне в състава , същото се отнася и за Киелини , той също е напълно готов .Проблеми обаче все още имат Тиаго и Зебина , които най - вероятно няма да могат да се възстановят за началота на сезона . Със сигурност участие няма да вземат Сисоко , Джовинко , Алмирон и Фелипе Мело ( наказан ) . Иначе в нападение Чиро Ферара няма да има проблеми и четиримата нападатели са на линия Дел Пиеро , Амаури , Трезеге и Якуинта . Очаква се треньора Чиро Ферара да гласува доверие в халфовата линия на Маркизио , Поулсен , Каморанези и пред тях да играе Диего , които да е зад двамата нападатели Дел Пиеро и Амаури .

Няма коментари: