вторник, 18 август 2009 г.

След мача с Милан


Президента на Ювентус Джили казва след мача снощи :
" Видях красив Ювентус и изключителен Милан . Трофеят " Берлускони " е един футболен празник , а да играеш срещу Милан винаги е удоволствие . За съжаление ние загубихме , но се надявам , че ще си го върнем в първенството”, казва Джили и продължава - " Диего ? Той е истинският ни трансферен удар ! "
Треньора на Юве Чиро Ферара заяви след загубата от Милан във финала за трофея Берлускони , че е доволен от представянето на своите футболисти . За Tuttosport той казва :
" Мисля , че равният резултат беше справедлив , но трябваше да се изпълняват дузпи , където нямахме късмет . Щастлив съм от завръщането в игра на Диего , който е един изключителен футболис т. Доволен съм от представянето на моите играчи , готови сме за старта на сезона в Серия „А”.
Що се отнася до притежанието на топката , нападателите бяха прекалено близо един до друг . Трябва ни време, за да поработим върху тактическата постройка с Диего . Все пак мисля , че ние Интер и Милан , и без да забравяме Рома , ще бъдем основните конкуренти за първото място в Италия . Винаги играем докрай с Милан , за този турнир не бе по-различно . Много исках да спечеля този трофей . "

Треньора на Милан Леонардо :
" Честно казано не съм толкова въодушевен от победата , а от показания дух от моите играчи . Чувствам , че това все повече и повече става моят отбор , такъв, какъвто го искам . Горд съм от играта ни срещу такъв страхотен отбор като Ювентус . "

Няма коментари: