понеделник, 24 август 2009 г.

Трансфери


Джили : " Пазарът все още е отворен до края на месец август , ние все още може да се намесим ."

Снощи според Tuttosport се е състояла среща межди Блан , Секо и президента на Ювентус Джовани Коболи Джили . След мача с Киево снощи шефовете на Юве са обсъждали как да завърши трансферния прозорец за Ювентус . След като ясно се вижда , че треньора Чиро Ферара има нужда от защитник , според медията шефовете са обсъждали възможноста за привличане на такъв в последната седмица на трансферния прозорец . Имената на обичайните заподозрени са това на Рафиня и Гросо , ляв и десен защитник .
Според италианските журналисти на срещата снощи главно се е обсъждало евентуално закупуване на Рафиня . Разбира се единствената пречка според анализаторите е цената ( около 10 мил . евро ) , но както е известно треньора на Шалке 04 явно няма да разчита на защитника , а и самия той не желае да поднови договора си с немците . Сега всичко зависи от преговорите с Шалке и Рафиня . Очаква се те да започнат още днес .
Колкото до Гросо , има вариант и той да бъде привлечен в Ювентус , което ще е много добре за тима . По този начин треньора Ферара , ще има избор в защитата и няма да се притеснява когато някои играч се контузи . Снощи в мача с Киево се видя , че Ферара беше пуснал Салихамиджич в ляво поради слабата форма на Молинаро и недоверие към Де Челие . По този начин самия треньор ясно подсказва нуждата на тима от защитници .

Няма коментари: