неделя, 2 септември 2012 г.

Коментари след победата над Удинезе


Марота 

" Ние дойдохме на Фриули за победа . Спечелване срещу десет души , не е голяма радост , бихме предпочели да ги победим при равни условия . Червен картон на вратаря е голям фактор в играта и аз честно казано мисля , че беше малко пресилено решение . Мисля , че имаше дузпа , страничния съдия също фиксира нарушението . Мисля , че повечето наказания и автоматични червени картони не са добре за самата игра , защото едно такова изгонването прави играта едностранна и всъщност се облагодетелства единия отбор . Ние сме доволни , че спечелихме , но бих предпочел да го направя срещу пълен отбор на противника . През следващите срещи , ще трябва да има някакъв диалог със съдийте с оглед промяна на това правило или реферите да променят подхода си , защото това вреди на играта като спектакъл . "

Джовинко


" Посвещавам своите голове на всички , които вярват в мен . Да нося този екип е много различно от всички други , има нещо специално . Днес беше важно да спечелим и ние го направихме . Дузпата ? Бъркич ме бутна , мисля че няма никакво съмнение в отсъждането на арбитъра . Шампионската лига ни очаква по - късно . Сега мислим за предстоящата среща . "

Карера

" Правилата са си правила . Когато това е фал на последния човек , ясно е какво следва . Срамно е , но трябва да се спазват . Все още ни липсва темпото , но този отбор ще се развива . Миналият сезон бяхме гладни и тогава може би нямаше да допуснем късен гол .Но ние пак си играхме нашата игра . "

Няма коментари: