сряда, 12 септември 2012 г.

Марота


" Ние всички имаме пълно доверие в решението на TNAs за Конте . Надявам се, че можем в скоро време да се фокусират върху спорта. През този период във вестниците прочетохме повече новини за футболния съд отколкото за футбола и трансферния пазара. Йоренте? Продължаваме да работим. Ние наблюдаваме играчите, от които се интересуват и през януари, за да се оцени осъществимостта на изпълнението на трансферирането им.
Йоветич? Ние го харесвам, но той е играч, Фиорентина. Според Диаките, никога не е имало никакъв контакт и той никога няма да е играч на Ювентус.
Шампионската лига? Ние си поставихме за цел да играем със същата интензивност и плам, както и през миналия сезон. Конте разглежда най-ефективните начини за грамотно и равномерно разпределение на силите във всички турнири. Задачите - генериране на оптималната стратегия за игра срещу опонентите, намаляване на риска от нараняване на играчите, както и провеждане на практическите процеси за обучение, които заемат важно място и се явяват основни. Аз нямам много опит в тази област, но можем да разчитаме на обучението и професионализма на Конте и неговите помощници.
Първенство? Ние сме настоящите шампиони и другите отбори, гледат на нас като голям съперник, срещу които искат да спечелят. Но всеки сезон има своя собствена история и кой отбор ще бъде най-добрият се решава единствено на терена. Ние имаме предимството, защото Конте е начело на тима вече една година и работи, така че да извлече максимума от играчите и да им даде воля за победа и шампионски характер, както беше през миналия сезон.
Бендтнер? Първоначалното становище на Конте е много положително. Младите играчи имат голямо желание и работят много. "

Няма коментари: