неделя, 16 септември 2012 г.

Дженоа - Ювентус 1 : 3




Официалните състави

Genoa (4-4-2): Frey;  Sampirisi, Canini, Bovo, Antonelli; Jankovic, Kucka, Bertolacci, Seymour; Immobile, Borriello.
Резерви.:
Tzorvas, Ferronetti, Granqvist, Melazzi, Merkel, Piscitella, Jorquera, Moretti, Toszer, Anselmo, Stillo. 
Треньор: De Canio

Juventus (3-5-2):
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Caceres, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie; Matri, Giovinco.
Резерви:
Storari, Lucio, Pogba, Vucinic, Bendtner, Asamoah, Vidal, Lichtsteiner, Quagliarella, Isla, Rubinho, Marrone.
Треньор:
Carrera (Conte).

1 : 0 на полувремето след гол на Чиро Имобиле . Слаба игра на Юве във всички зони . Да се надяваме през втората част да стоим по - добре на терена . 
Добра игра на Юве през втората част в сравнение с първото полувреме . С три гола - Джакерини , Вучинич и Асамоа обърнахме мача . Дженоа ни затрудниха максимално и резултата не е отражение на играта на терена . Най - важното е , че реализирахме нашите положения , а Дженоа не успяха да сторят същото . Видя се , че с Вучинич , Асамоа и Лихтщайнер играем много по - добре отколкото с Матри , Де Челие и Касерес . Много правилни смени и трябва да се отбележи - страхотен Джиджи Буфон . Много трудна и важна победа . Грешките трябва да се изгладят и да сме по - стабилни в следващите мачове . 

Продължаваме да сме без загуба !

1 : 0 Ciro Immobile 18'
1 : 1 Emanuele Giaccherini 61'
1 : 2 Mirko Vucinic (Rig) 78'
1 : 3 Kwadwo Asamoah 84'
 

FORZA JUVE !

3 коментара:

Семигод каза...

добър мач за Джакерини(може би най-добрият му)и Джовинко, но от повечето от останалите се желая доста повече(Матри, Пирло, Киелини, Де Челие, Касерес и Бардзали), но най-важното е , че спечелихме. Доста помогнаха за това и смените.

neel каза...

Според мен мача го изнесе Джиджи . Спаси много опасни удари и Дженоа ако имаха малко късмет , на полувремето можеше резултата да е 2 или 3 на нула . Радвам се , че победихме и през втората част определено владеехме мача . Видя се , че Вучинич , Лихтщайнер и Асамоа са част от ядрото на отбора . Пирло , Де Челие , Касерес и цялата ни защита бяха неузнаваеми . Дано през следващите срещи да изгладим грешките . Матри определено ме разочарова за пореден път . Джовинко игра много , но нямаше късмет .

Семигод каза...

Джовинко внасяше точно тази импровизация , която липсваше миналия сезон, а Джакерини мястото му е като вътрешен ляв халф, не на крилото както го пускаше Конте миналата година :)