сряда, 26 септември 2012 г.

Коментари след мача сФиорентина


Карера

" Фиорентина заслужава най-ласкави думи. Те много добре се движеха по терена в продължение на 90 минути, играха много добре наистина. Ние от своя страна не направихме това, което се искаше от нас. Знаехме, че домакините ще играят активно, опитвайки се да наложат своята сила. Важно беше да издържим на натиска и да не допуснем гол. Защо замених Пирло? Търсех начин да усиля играта на тима. През три дни мачове си е трудна работа. Не смятам, че Пирло остана на терена малко време. Въобще, аз смятам, че той е важен играч за тима и моля ви, не търсете в смяната му някаква интрига. 

Буфон

" Изглеждахме малко изморени, но и съперникът ни игра достатъчно добре. Фиорентина има отличен треньор и много грамотни тактически схеми, в които целият им отбор вярва. Това им помогна да проведат мача на много високо ниво, така че резултата 0:0 не е срамен за нас. Как се отнесоха местните фенове към Антонио Конте, който се намираше в коментаторската кабина? Според мен, те реагираха нормално на ситуацията, както впрочем и нашите фенове. Нямаше никакви инциденти и съперничеството между отборите премина на цивилизовано ниво. "

Джакерини 

" Те играха добреи поддържаха високо темпо в срещата. Ние не бяхме по - уморени от тях. Аз вече съм изцяло приспособен към отбора и се старая всеки мач и на всяка тренировка, за да бъда най - добрия на своята позиция. " 

Видал 

"  Това беше тежка среща . Те бяха бързи и атмосферата на мача беше особенна . Фиорентина се представиха много по - добре от миналата година , те играха добре и определено имат качества . Те са истински отбор . "

 

Няма коментари: