четвъртък, 20 септември 2012 г.

Челси - Юве 2 : 2



Масимо Карера 

" Знаехме, че Пирло ще бъде пазен персонално, след като всеки вижда, че нашата игра се гради около него. Така че избрахме и други опции, като пробиви на централните полузащитници с топка в крака. През седмицата наблюдавахме внимателно играчите и видяхме кой се намира в най-добра форма. Але Матри игра в неделя, но Фабио показа по перфектен начин, че всеки е необходим в Ювентус и може да направи разликата в даден момент. Той вкара страхотен гол и дори можеше да ни донесе победата в края. Играхме чудесно и доказахме, че можем да се конкурираме с всеки. Джовинко направи това, което искахме от него. Скоро ще подобри нивото на фитнеса си и без съмнение името му ще звучи из Европа. Получихме първия гол, докато играехме с 10 души, защото Видал лежеше контузен извън терена. Приемаме това, но то не ни помага. Срещу Дженоа не започнахме добре, но тук търсехме инициативата и успяхме да създадем две или три чисти положения преди почивката. Естествено, когато играеш срещу Челси, трябва да знаеш, че и те ще имат своите ситуации. "

Буфон

" Изиграхме този мач, открито и без страх. Дори и при 0:2 това не повлия на играта ни и подхода към срещата. Но също така трябва да погледнем към цифрите. Пак пуснахме 2 гола през първото полувреме, трябва да поработим и да не допускаме това да се превърне в тенденция. Накрая обаче, завърши така, както се надявах. Исках да не разочароваме, да покажем, че можем да играем наравно с големите. Видяхте, че можем да сме конкуренция и останалите трябва да ни уважават. Носим скудетото на гърдите си. Аз видях една епопея на Юве, както и падението надолу в рамките на 6 години. Тифозите и играчите имат огромно желание отново да се изкачим нагоре и след като станахме шампиони на Италия се завърнахме в Европа. Това е важен сигнал. Показахме страхотна игра и силен характер днес. Не може през септември да избираш между титла в Италия или Шампионска лига. Ще опитаме да се справим възможно най-добре и в двата. Дали печелиш или не е въпрос на инерция, греди, дузпи, късмет. Както до известна степен се случи с Челси миналия сезон. "

Куалярела

"От доста време съм във върхова форма. На 100% съм. Винаги отивам на пейката с надеждата, че ще играя, дори и да са само 10-ина минути, както днес. Доволен съм от гола, но за да бележа трябва да играя. Иначе няма как да вкарма. Тренирам добре и се чувствам отлично. Истината е, че исках да прегърна Сторари. Но ми стана приятно и съм доволен от това, че Карера ме прегърна. Той страда заедно с нас в този мач. "






Chelsea 2 2 Juventus hoofoot.com highlights &... by hoofoot

Няма коментари: