неделя, 26 февруари 2012 г.

Неоценени играчи

Доста футболисти , които бяха част от Ювентус не успяха да се наложат или не бяха оценени от клуба . Жалкото е , че голяма част от тях можеха да помогнат на Юве , но поради една или друга причина не са част от отбора . Ето една част от тях , без да претендирам за 100 % изчерпателност , просто като примери :


Себастиан Джовинко 

Рафаеле Паладино

Антонио Ночерино 

Фабрицио Миколи 

Федерико Балзарети

Антонио Кандрева 


Диего 

Фелипе Мело
Албин Екдал
Марко Маркиони



Според мен голяма част от тези играчи можеха да намерят място в отбора , но ръководството най - добре знае . Лично мое мнение , но мисля че безразборната смяна на треньори в последните години погуби много талантливи момчета , които имаха място в Ювентус .

8 коментара:

omninoob каза...

За другите съм съгласен, с изключение на Ночерино и Кандрева, пълни дървари са .... ноо с Кришито сбъркахме много ... защото и до сега нямаме добър ляв бек ..

neel каза...

Реално погледнато Ночерино и Кандрева , не са по - лоши от Падоин . Не казвам , че Падоин няма качества , но можеха да се спестят средства . Същото се отнася и за останалите . Аз лично не харесвах Маркиони и много се зарадвах , като го махнаха , но определено Кришито , Джовинко , Диего и Ночерино имат място в отбора .

Семигод каза...

за мен пък Маркиони е по-добър вариант от Пепе въпреки,че вече сравнението не е актуално, но големите пропуски са с Кришито , Джовинко,Диего не лоши бяха и Паладино и Балцарети. А по времето , когато Ночерино играеше за Юве не го харесвах въпреки, че сега е много израстнал вече и прави много силен сезон за Милан...

neel каза...

На някой футболисти им е нужно малко повече време . Диего , Себа , Ночерино ... се нуждаеха от време , но никой не им го даде .

neel каза...

На някой футболисти им е нужно малко повече време , На Диего , Себа , Ночерино... но не им го дадоха .

wonderfull91 каза...

Ночерино е голямо дърво ще си проличи скоро :) И Зидан не направи най добър 1ви сезон но след това стана най добрият :) аа Диего го махнаха веднага ... същото и с Анри ..

omninoob каза...

Ночерино за никакъв чеп не става, съгласен съм с wonderfull91 !

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.