неделя, 26 февруари 2012 г.

Реакции за спорните ситуации


Според информации в италианските медии , снощи е имало много грозни нападки и реакции на стадиона в Милано . Проблемите са започнали на почивката , когато Галиани е нападнал един от съдийските шефове Стефано Браски на трибуните . Вицепрезидентът на Милан е отправил обидни думи към Браски , а след това е насочил гнева си върху Андреа Аниели . Доста грозни думи са били отправени и към президентът на Ювентус . След грозните сцени на централната трибуна , Галиани се е отправил към съблекалните . Там той е успял да достигне до Антонио Конте и е започнал разправия и с него , като отново според медиите е имало обидни думи и нападки . Галиани е казал на Конте , че всичко това се дължи на мрънкането от страна на Ювентус срещу съдийте и за това не е бил зачетен гола на Милан . 

Андреа Аниели е поискал със случая да се заеме прокуратурата , а Конте коментира ситуацията така :

" За жалост този мач бе опорочен от неща , които нямат нищо общо с футбола . С Галиани разменихме мнения . Когато отивам в съблекалните не очаквам да видя хора , които да ме обиждат . Но понякога и това се случва . "

Освен всичко това , Силвио Берлускони коментира като срамно наказанието на Ибрахимович , което вече е наглост . Очаква се реванша за Купата на Италия да е много емоционален , а и може напрежението да ескалира .   

Няма коментари: