сряда, 15 февруари 2012 г.

Парма - Ювентус 0 : 0


Официалните състави 


Parma (3-4-3): Pavarini; Zaccardo, Ferrario, Lucarelli; Valiani, Morrone, Mariga, Modesto; Giovinco, Floccari, Biabiany.
 

Резерви: Mirante, Jonathan, Sabtacroce, Gobbi, Musacci, Palladino, Okaka.

Juventus(3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia; Matri, Vucinic.
 

Резерви: Storari, Caceres, Giaccherini, Padoin, Del Piero, Quagliarella, Borriello.

Изключително здрав мач , но явно кризата в атаката на Юве се задълбочава . Никаква идея в атака . Все пак оставаме без загуба от началото на сезона , но навярно и натрупаните отложени срещи също оказват влияние на играта на тима . Лошото е , че няма фантазия в атака и с всеки изминал мач се създават все по - малко голови положения . Грозни сцени след последния съдийски сигнал , най - вероятно ще има и наказания .

FORZA JUVE !

23 коментара:

wonderfull91 каза...

Мн зле ако Джакерини и Красич играя за Парма ще ни разбият с разлика ... Видал се крие отново какво става с него нз имам чувството че все едно като Мароне играе с муха без глава бяга само без да играе с топката .... Мн зле ... Вучинич може да го продават напрао ... Голяма лакомия като Куалярела това е ужасна игра !!!

omninoob каза...

Забравяш и коня Матри, който не си повежда топката като магаре!

wonderfull91 каза...

И той всички са зле ... тъпа игра . Джакерини е най добрият играч в Юве а не играе немога да го разбера ... За 2 мача щом национал ще те правят личи си таланта а ми пуска Естегарибия майко колко е зле тфа момче нямат си и на идея ..... налагат го ама и те незнаят защо .... пълна трагедия ... Вади Вучинич , Видал , Естегарибия и да пуска Джакерини , Дел Пиеро , Падоин ..

wonderfull91 каза...

Божинов ако вземем мисля че ще е по добре .. хахъаъахъах

omninoob каза...

Видяхме го Джакерини !! Ей за тва ще продължава да търка пейката - щото е некадърник. А Конте с тия смешни титулярни състави и смени направо да си заминава ! Щото ако Елиа и Дел Пиеро играят срещу такива смешни отборчета, ще си ги мачкаме без проблем, ама НЕ магаршкия ИНАТ Конте си е глупак до край и тва е !!!

neel каза...

Всички бяха зле , мога да кажа че добре на фона на другите играха само Пирло и Бардзали .

wonderfull91 каза...

хаха Джакерини за 30 мин напрай повече от Есте !!! ако беше влязла щяхте да го напрайте звезда !!! ужс ..

wonderfull91 каза...

neel нищо против но незнам защо натякваш умората и отлжените мачове като пречка ... Хората играч ШЛ а ние ще се оплакваме св някфи 38 мача за година ... невиждам смисъл .. Ако от тея мачове в първенство има умора каква ти ШЛ какво ти чудо .....

neel каза...

Не казвам нищо за умора , просто мисля , че и отложените срещи оказват влияние на тази беззъба игра в атака . Никаква идея в атакуващ план .

neel каза...

Направи ми и впечатление , че се играеше отново много егоистично в нападение .

wonderfull91 каза...

Беззъба е защото има едно нещо което млад трениор като Конте няма как да разбере .. За да биеш слабите отбори трябва да имаш Джовинко , Красич , Елия , Меси , Роналдо , Нани , Дел Пиеро .... играчи които ще тръгнат ще излъжат 2ма и ще вкарат ... Ние с Есте Пепе Вучинич Куалярела и Матри няма как да стане 5 нападатела които имат 2 удара в целия мач !!!

wonderfull91 каза...

Чакахте Куалярела .. ето ви го :) Това са играчи за България Есте и той . същия буклук до сега нито 1 мач не ми направи впечатление ... как може да го налага незнам ...

neel каза...

Дел Пиеро трябва да играе , но явно с Конте имат някакъв проблем . Същото се отнася за Елиа и Красич .

omninoob каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
omninoob каза...

Мога да кажа че Ку беше най-добрия за малкото време в което беше на терена ! Връщаше се и помагаше за изнасянето на топката! Джакерини изобщо няма кво да го коментирам тоя некадърник, АКО БИЛО ВЛЕЗЛО ЩЯЛ ДА БЪДЕ ЗВЕЗДА, ми да щеше да бъде ама не влезна, така че си е пълен некадърник. Играчи като Дел Пиеро, Касерес и Елиа стоят на пейката, а некадърници като Матри и Вучинич са титуляри ! Искам само в 1 мач да започнем с Елиа и Дел Пиеро - 3:0 минимална победа ! Конте тъпак ли е къф е не мога да го разбера, недоскиф ли е, че не вижда че Маркизио и Видал не са във форма и че Матри и Вучинич просто НЕ СТАВАТ ?!?! Нека, нека с 2 точки преднина и 17 мача по-малко да оставим Милан да станат шампиони !!! НЕКА

wonderfull91 каза...

хаха как може да кажиш че Есте е играч .. всеки го плюе .. ххаха значи за едно положение което Джакерини не вкара вече е некадърник ? Ами ако ти кажа че за 30 мин той имаше 2 3 положения а Вучинич за 90 имаше 2 а Матри 1 ? а Куалярела как може да кажиш че е играл ... това е възможно най слабият нападател в Сериа А не случайно Наполи И Удине се отказаха лесно от него а ние се натискахме та и 15 мл дадохме .... Краси Елия Джакерини И Дел Пиеро аз тези играчи бих искал да видя заедно на терена .... а и ако направиш сравнение за най добър играч през последните 10 мача Джакерини Барзали и Киелини са най добрите които значи че е единсвеният офанзивен който прай нещо .. та и Пирло ама и той дефанзивен :)

omninoob каза...

Обърках се имах предвид Елиа, а не Есте ...

omninoob каза...

Джакерини имал положения, ем браво да него, обаче не се броят положенията, а головете, така че Джакерини най-добре да продължава да си търка пейката ! А Есте е по-голям недакърник и от него ! Не мога да разбера защо от ляво не играе Де Челие

wonderfull91 каза...

При положение че Есте и Пепе са некадърници а Елия и Красич търкат трибуните мн ясно че Джакерини ще играе ... Преди време така развалихме Анри , Мело , Диего , Миколи .. сега е ред на другите Елия и Красич ... адски тъпо ръководство ..

neel каза...

Предпочитах Конте да излезе със състава от мача за Купата , но с малки корекции и нещата щяха да са добре . Незнам защо не разчупи малко схемата , да смени играчите . Може би в тренировъчния процес показват повече от другите , незнам . Определено в следващата среща имам желание да видя като титуляри - Касерес , Елиа , Дел Пиеро , а защо не и Красич . Няма да е лошо да пусне и Мароне .

wonderfull91 каза...

Ами като не се броят положенията а голове .. Куалярела няма нит положения нит голове 10 мача :) освен един случаен .. Немога да разбера как критикувате човек които разпиля отбори като Рома и Милан .. всеки си има мнение но гледайте реално :) Аз не го харесвах но като се доказва със всеки мач няма как да го плюя .. Ето и Бонучи играе супер 3 4 мача изнася топката мн добре и днеска но мисля че това ще му е и пак ще си е дърво де .. но все пак като играе няма как да го плюя ..

neel каза...

Куалярела , според мен , този сезон е пълна дупка .

wonderfull91 каза...

И предишният сезон се заблуждавахме вкара някакви доста късметлийски голове и то 6 7 бяха и вече го напрайме звезда :) Купи Кавани е тогаз ще те призная Мармот тъп да се връща в Сампдория !