събота, 18 февруари 2012 г.

Ювентус – Катания 3 : 1


Официалния състав на Ювентус ,  Дел Пиеро на резервната скамейка , Елиа и Eстегарибиа на трибуните . 

Juventus 3 - 5 - 2 
Buffon ; Barzagli , Bonucci , Chiellini ; Padoin , Marchisio , Pirlo , Giaccherini , De Ceglie ; Borriello , Quagliarella .




4' [0 - 1]  P. Barrientos
22'[1 - 1]A. Pirlo
74'[2 - 1]G. Chiellini  



81'[3 - 1]F. Quagliarella

7 коментара:

wonderfull91 каза...

Kуалярела Пирло Киелини страхотни .. Джакерини и Де Челие .. доста добро .. това мисля аз :) Отново Бориело ме разочарова Бонучи мисля че слаба работа .. всмисал нищо не прави .. Киелини и Барзали го засенчват много :) Радвам се че бихме но отново слабо се представяме владеем топката удари от далеч ... а нито едно разиграване в наказателното поле .. Чакам с нетърпение мача в който ще видя Красич и Елиа заедно на терена :)

neel каза...

Аз лично не съм доволен от показаната игра , но важното е че победихме . Надявам се срещу Милан да покажем шампионска игра и да ги победим .

omninoob каза...

То добре че беше червеният картон на Мота, че иначе пак не се виждаше как ще вкараме ... Де Челие - ей тва е крило, а не ония циганин Есте !!
А да попитам дали някой има информация дали това беше 4ти картон на Маркизио или се бъркам ... дано се бъркам !

neel каза...

Срещата беше доста сложна . Отново доста колеблива игра от наша страна на моменти . Аз лично отново не съм доволен от нападението . Добре е , че взехме трите точки с много хъс и борбеност .

neel каза...

Мисля , че застрашени от наказание при получаване на картон преди мача бяха само Джакерини , Лихтщайнер и Пепе .

Семигод каза...

много оплюваният Куалярела днес беше на много добро ниво , не заради гола просто много се бореше търсеше топката и като цяло много добре раздвижваше атаката , за Борилео нямам думи.....Маркизио напоследък се губи, но за сметка на това днес Пирло беше превъзходен - за първи път през сезона го виждам да стреля толкова много пати , лично за мен до сега голяма грешка , че не го правеше има много тежък и коварен удар. Бардзали , Киелини отново на познатото ниво, добре се справиха и ДеЧелие , който много ги тормозеше от ляво , а също и Джакерини, но имахме и късмет при малко по други стечения на обстоятелствата можеше дори да загубим....

neel каза...

На мен лично Куалярела не ми хареса много . Бореше се , няма спор , но пропусна ужасно много полужения . Важното е , че взехме трите точки и играта не беше зле .