сряда, 22 февруари 2012 г.

Чиро Имобиле


През последните години , ръководството на Ювентус има практиката да преотстъпва или да продава 50 % от правата на талантите си . Наистина клуба открива и взима и млади таланти от други клубове , но прави впечатление , че не се дава нужното време и шанс на младите момчета от Примаверата . Само като пример искам да посоча , че клубът загуби едни чудесни играчи в лицето на Доменико Кришито , Рафаеле Паладино и Антонио Ночерино . Играчите в момента от младешкия ни сектор , Маркизио , Де Челие и Мароне се представят отлично , но играчите които играха и показаха своите възможности в момента са на кръстопът . Само като пример - Себастиан Джовинко - мотора на Парма в момента и национал на Италия .
 
Дано съдбата на Чиро Имобиле да не е същата . Дано този нападател на бъде върнат в Ювентус и да получи доверие , той има какво да даде на тима . Чиро Имобиле е машина за голове , на него трябва да се заложи във възраждащият се Ювентус . Имобиле е роден на 20 / 02 / 1990 г . и вчера имаше рожден ден . Определено той е нападател , който ако получи шанс може да стане световна звезда . Чиро доказа своите качества с мачовете си за Примавера , Сиена , Гросетои Пескара . Носител на отличието Golden boy . 










Страхотни сезони за него в периода 2009 - 2012 . Изключително глупав ход на Ювентус според мен , беше продажбата на 50 % от правата на Имобиле на Дженоа . Лошото е , че нещата вървят по същия начин както с Джовинко . 16 гола за Пескара не са никак малко и таланта и качествата му не бива да се омаловажават . 








Чиро Имобиле е страхотен нападател и Ювентус трябваше да го върне в отбора вместо да взима под наем Бориело . Това безспорно щеше да е правилния ход , защото нападателя щеше да тренира с отбора , да се сработи с голяма част от играчите , които ще са гръбнака на отбора и през следващия сезон . Дори и да влизаше като резерва за по няколко минути , това щеше да е по - полезно отколкото да е в Дженоа , Пескара или където и да е . Интересно е , че Конте познава много добре играча от периода и на двамата в Сиена , но явно все още не го оценява подобаващо . Имобиле е попада във всичките формации на младите адзури и е оценяван от доста треньори - Чиро Ферара , Зденек Земан ...
Дано ръководството на Ювентус проумее и оцени този безспорен талан и Чиро Имобиле да бъде върнат по най - бързия възможен начин в клуба и да му се даде шанс . Имобиле , ще докаже че той може да е следващия Трезегол за Юве . Успех Чиро !    














Няма коментари: