вторник, 21 февруари 2012 г.

Себастиан Джоавинко


Много интересни изявление от страна на Андреа Д'Амико , които казва че Себа има място в Юве , но не е задължително това да е единствения вариант за него . По всяка вероятност , ще има доста условия и изисквания в преговорите .
Агентът на Джовинко казва в интервю , че неговия клиент ще разгледа всички варианти за завръщане в Ювентус , но той е длъжен да получи някакви гаранции от клуба . Според информациите в италианските медии , инициативата за връщането на Себа е желанието на Антонио Конте да го има в състава . 

" Този проект , ще има решаващо значение , когато торинския клуб започне да разглежда прехода . На Себа му е необходимо да получи определени технически гаранции от треньора и ръководството . Ние на говорим за статута на играча , а за неговото спортно бъдеще . Всичко зависи от треньора , които го иска в отбора . Разбира се , ако Ювентус не успее да върне Джовинко , то няма да е проблем клуба да намери заместник . Президентът на Парма има всички тези гаранции , които са нужни от Ювентус , но ако аз съм Роман Абрамович , ще взема Себа в Челси . Джовинко , ще стане там новият Дзола . "

Няма коментари: