неделя, 26 февруари 2012 г.

Коментари след мача с Милан


Антонио Конте 

" Поздравявам Милан за чудесното им представяне. Те играха 60 минути на най-високо ниво и ни създадоха доста проблеми, независимо от многото отсъстващи играчи в техните редици. Явно обаче им беше трудно да поддържат високото темпо по-дълго и ние се възползвахме от това, като имахме и малко късмет. Поздравявам и моите играчи за раздаването. Натрупа се много напрежение преди срещата, което не създаде добра атмосфера. Случиха се прекалено много неща, които нямат нищо общо с футбола. По време на двубоя имаше доста технически грешки от страна на съдиите. Съдийте определено допуснаха грешки и ощетиха и двата отбора. Първата бе при незачетения гол в полза на Милан, когато топката премина голлинията, а другата бе при попадението на Матри, когато бе отсъдена засада, каквато реално нямаше. "




Джиджи Буфон 


" Гледах топката, не линията. Не разбрах, че тя е преминала линията, но и да бях забелязал, пак щеше да е трудно за съдията, разбирам решението. Точката прави вечерта ни специална и ние бяхме готови да се адаптираме към всичко в мача. Милан бе свеж, напираше напред и притежаваше техника. Във втората част дойде нашето време в последните 25 минути. Тогава поехме контрола, след като Милан владя дотогава. "


Алесандро Матри 

" Изравнителният гол, който отбелязах бе фундаментален, защото макар да играехме прилично през първото полувреме, определено не бяхме на познатото ниво. За пръв път ми се случва да отбележа толкова важен гол в толкова важен мач и аз съм много доволен. Може би така се постигна баланс, след като не признаха гол на Милан през първата част. За нас най-важното е, че останахме непобедени и след този двубой. Успяхме да се спасим от загуба, която можеше да има много тежък ефект, особено от психологическа гледна точка. "


Алегри

"  Не мога да кажа, че сме загубили две точки. Не съм разочарован от това равенство. Смятам, че се получи красив мач, който бе изигран много добре от Милан. За съжаление имаше един епизод, който повлия на неговия изход. Ако голът на Мунтари бе признат, резултатът ставаше 2:0. Може би и тогава имаше шанс да се стигне до равенство, но можеше и изходът да бъде съвсем различен. Не мога да коментирам отменения гол на Матри, защото не го видях добре. Това можеше да бъде изравнително попадение, но можеше и да е гол за 2:1, ако преди това бяха зачели гола на Мунтар. "





szólj hozzá: mil - juve

Няма коментари: