сряда, 15 февруари 2012 г.

Парма - Ювентус 0 : 0


Поредно равенство за Юве . Изключително слаба игра на отбора в атака . Като цяло не играхме зле тактически , но формата на някой играчи лично мен ме изненада . Като цяла на фона на играта на останалите играчи , мога да откроя единственно Пирло и Бардзали . Добре , че в защитен план стоим добре , въпреки грешките във всеки мач на Бонучи . Есте игра доста слабо докато беше на терена и след смяната му с Джакерини имаше надежда за нещо повече , но и Емануели разочарова този мач . Лично мое мнение е , че Матри и Вучинич не са във форма . Куалярела  в последно време е ужасен егоист , а оставамизумен от отношението на Конте към легендарния Алекс Дел Пиеро . В халфовата линия днес , Маркизио и Видал също не бяха на ниво . Като цяло , загубихме отново важни точки и това не е добре . Конте направи рано смени в сравнение със стила си , но  и това не помогна .

 Искам само да отбележа ,че Джовинко отново показа , че е играч от класа и мисля , че има място в Юве . За следващата среща се надявам да видя един по - различен Ювентус , ако трябва , Конте да заложи на състава с който играхме за Купата на Италия . Отбор ,като Ювентус не би трябвало да има проблем в атака . Лошото е , че с всеки изминал мач , създаваме все по - малко голови положения . Атакуваме еднообразно и някак бавно . Наистина отборите срещу нас играят затворено и с доста играчи в защита , но трябва да се намери решение . Успех на момчетата и Конте в следващите срещи , но до края на сезона , ще е доста трудно .

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

7 коментара:

wonderfull91 каза...

Лавеци и Игуаин това ще оправи положението с малкото голове :) .. а Матри Куа Вуч да им земем 10 мил пак е файда :) Имам голямо предчустие че Юве ще вземе Кедира който адски мн го мразя :)

omninoob каза...

И аз съм много надъхан за Лавеци !!!! Кедира незнам едва ли ще купуваме опорен полузащитник лятото, ноо ако е така дано да не е той ! :D

neel каза...

Лавеци определено е голям играч , но не вярвам Марота да се напъне за него . Надявам се да вземем класен нападател , защото с Матри , Куалярела и Вучинич в Шампионска лига няма да стане .

wonderfull91 каза...

Винаги имам такова чувство за такива дървета ... дет ги праят звезди и Юве ги купуват .. :) Юзил и Кедира големите таланти .. знаех си че ще залезят за 1 година ама те ми надминаха очакванията 1 полусезон :D Ta Lavezzi играе мн време в Италия и мисля че би паснал мн добре както и Фалкао колко ме кефи не е истина

neel каза...

Задължително трябва да върнат в тима Джовинко , а защо и да не се даде шанс на Имобиле , който е уникален нападател . По добре Имобиле отколкото Ку или Бориело .

wonderfull91 каза...

Това преди го нямаше с отдаването 50% на други отбори докато не доде Марота .... немога да разбера Барса как си налага младите а ние имаме такъв играч като Бониперти и Имобиле ги даваме на тимове от Сериа Б да им чупят краката .... ибати нещото веееееее !

neel каза...

И аз това се чудя .