вторник, 15 ноември 2011 г.

Андреа Аниели


" Ние , ще продължи да работим по това дело , началото на която беше поставено  на пресконференцията на 10 август . Ние , ще се борим до края с помощта на всички позволени методи . Ние вече използвахме няколко от тях . Нашите действия са предназначени преди всичко за това , за да се видят всичките стъпки  предприети от футболна федерация и Интер срещу нас през 2006 г. до 2011 година . Интер ? Те за нас са вторична цел . Ние искаме да изчистим името на клуба и да стигнем да справедливост във връзка с решенията на FIGC взети през годините . За нас има само една цел - да бъдат поправени грешките от периода 2006 - 2011 г . "


За наградата от Internazionale Sport Civiltà .

" Когато научихме за наградата , бяхаме приятно изненадани . Когато гледах кадрите от церемонията по откриването на новия стадион на Ювентус съм много доволен от свършената работа . В този ден , аз бях изумен от всичко , което се е случило. За изграждането на тази сцена , ние трябваше да спираме по средата . Работата започва през 90-те години и беше  спряна по време на икономическата криза , но при първите признаци на финанси , ние се възползвахме от шанса и сега можем да бъдем горди от себе си . "


За Алесандро Дел Пиеро 


" В действителност , ние отдавна се разбрахме , че този договор на Алесандро Дел Пиеро ще е последния му с Ювентус . Аз имам желание в този момент да изкажа своите благодарности и да покажа своето уважение към такава легенда на клуба . В момента съм в Парма и именно срещата с този отбор преди години се ознаменува един нов етап в историята на Ювентус . Алесандро в първия сезон за клуба именно тук отбеляза хеттрик , именно тук той се радваше със своите съотборници и благодари пред камерите на всички , които му помогнаха това да стане реалност . Той е истински шампион . За Алесандро са отворени всички врати , в моя офис той винаги е добре дошъл . Дел Пиеро и Ювентус са взаимосвързани , така както и Бониперти , Платини и още няколко емблеми на клуба . " 

Няма коментари: