събота, 26 ноември 2011 г.

Лацио - Юве


Тази вечер излизаме в сериозен сблъсък срещу Лацио в Рим . Срещата е от изключително значение за Ювентус и от факта , че в момента сме с еднакакъв брой точки 22 , но ние сме и с мач по - малко . След победата на Удинезе вчера те вече имат 24 т . и победа над Лацио е задължителна довечера за Юве . Все пак това е Ювентус и всеки мач трябва да се играе за победа ! В лагера на Лацио има доста контузени играчи : Симоне Дел Неро , Стефано Маури , Хавиер Гаридо , Албано Бисари , Андре Диас , Либор Козак , Стефан Макинва ,  Матузалем . Това може малко да улесни задачата на Ювентус , но в никакъв случай не трябва да има подценяване . 

За Алекс Дел Пиеро този мач може да влезе в историята  поради факта , че при изиграна дори и една минута той ще запише мач номер 700 в кариерата си . Пореден рекорд за капитана на Юве . 

Основния проблем разискван в медиите в последните дни е леката травма на Андреа Пирло , които е мотора в отбора . Пирло е в групата , но Конте обяви официално , че той може да не започне като титуляр . Ето и изказването на Конте :

" Пирло ? Неговото участие в срещата е под въпрос . Ние сме наясно , че шампионата не завършва с мачовете с Лацио и Наполи , затова решението за неговото участие в мача , ще бъде взето особенно внимателно . "

Вероятните състави на Лацио и Ювентус според италианските медии : 





MARCHETTI

KONKO - DIAKITE' - BIAVA - RADU

BROCCHI - LEDESMA - LULIC

HERNANES

CISSE'- KLOSE


Резерви : 84 Carrizo, 5 Scaloni, 33 Stankevicius, 15 Gonzalez, 27 Cana, 7 Sculli, 9 Rocchi.



------------------------------------BUFFON

LICHTSTEINER - BONUCCI - BARZAGLI- CHIELLINI

------------------MARCHISIO- -- -----PIRLO

-------PEPE---------------- -- VIDAL -------------- VUCINIC

----------------------------------MATRI




Резерви : 30 Storari, 11 De Ceglie, 5 Pazienza, 28 Estigarribia, 17 Elia, 18 Quagliarella, 10 Del Piero.



Вариантите пред Конте , при евентуално не включване на Пирло в титулярния състав на Юве са на негово място като титуляр да започне Пациенца . Пред Антонио Конте има и други варианти с променяне на схемата на игра , като някои анализатори се спират на схема 4 - 4 - 2 при отсъствието на Пирло . В този вариант може като титуляр да започне Дел Пиеро или Куалярела , или в халфовата линия да видим Пепе , маркизио , Видал и Пациенца , а в атака Вучинич и Матри . Друг вариант е Дел Пиеро да е в позицията на градивен халф или Видал , а на мястото на Видал да застане Куалярела . Варианти пред Конте има и проблема с леката травма на Пирло лично според мен няма да бъде проблем за Юве .

FORZA JUVE

Няма коментари: