сряда, 30 ноември 2011 г.

Коментари след мача с Наполи


Конте 

" Тази вечер отборът показа невероятен характер. Видя се, че понякога не е важно колко силни и технични са футболистите, с които разполагаш, а по-важното е те да имат сърце и душа. Да губиш с 0:2 от Наполи на "Сан Паоло" пред тази публика - това може да сломи всеки тим. Стартирахме мача много трудно и изведнъж Наполи вдигна темпото много силно. Изглежда чакахме те да се изморят.Точно затова съм горд от моя отбор. Радвам се от вътрешанта сила, която играчите демонстрираха. Гордея се, че съм треньор на тези момчета .Опитахме се да копираме стила на Наполи, само че при тях Кристиан Маджо прави разликата. Затова исках срещу него директно да застане Естигарибиа, който направи страхотен мач. Пепе е много грамотен технически и му трябваше малко време докато намери своята позиция в центъра на терена . "

Матри

" Постигнахме добър резултат, особено като имаме предвид как се развиваше срещата. Винаги трябва да излизаме на терена със самочувствие и вяра в нашите възможности. Точно това направихме през второто полувреме и се добрахме до равенството. Не бива обаче да повтаряме играта, която показахме през първата част. Радвам се, че отбелязах гол, който помогна на отбора да стигне до точката . "

 Мадзари

" За мен чашата е наполовина празна. Изиграхме много силно първо полувреме, но след това се уморихме и платихме цената за прекалено многото мачове, които ни се събраха напоследък. При гола на Пандев за 3:1 мислех, че вече сме си осигурили победата, но се оказа, че съм грешал. Винаги съм казвал на играчите, че не може постоянно да тичат с хиляда мили в час, а трябва да пестят силите си. Трябва да можем да увеличаваме и намаляваме оборотите в правилните моменти, както го правят големите отбори. Андреа Пирло е човекът, който прави това за Ювентус. Все пак, ние ще продължаваме да даваме най-доброто във всеки мач . "





НЕПОБЕДЕНИ , FORZA JUVE !!!

Juve di Leoni


Няма коментари: