неделя, 20 ноември 2011 г.

Юве - Палермо 3 : 0


Juventus (4-2-3-1) Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo, Marchisio; Pepe, Vidal, Vucinic; Matri. 
A disposizione: Storari, Pazienza, Del Piero, De Ceglie, Elia, Quagliarella
All. Conte

Palermo (4-3-2-1): Tzorvas, Pisano, Silvestre, Cetto, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Barreto; Ilicic, Bertolo; Miccoli. 
A disposizione: Benussi, Mantovani, Della Rocca, Munoz, Zahavi, Acquah e Varela. 
Allenatore: Devis Mangia.


 20' GOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! SIMONEEEEEEEEEEE  PEPEEEEEEEE !!!


Добра игра на Юве през първата част , с много желание . Страхотен Джиджи Буфон ,които спаси три много опасни голови удара на Палермо . Греда на Пирло и няколко страхотни атаки на Ювентус . Страхотен мач за Лихтщайнер . 


Второ полувреме 


3' MItraaaaaaaaaa Matriiiiiiiiiiii
3 : 0 Claudio Marchisiooooooooo!!


11 коментара:

Анонимен каза...

ако играехме шампионска Маркизио щеше да е номиниран със сигурност ... :) страхотен мач отново .. а за лихщайнер отново мн мн добър !!! Видал играе със страхотно желание мисля че този отбор има мн потенциал да е сред най добрите !!!

neel каза...

Много добра игра с голямо желание . Браво на момчетата .

Анонимен каза...

не мога да разбера какво става с Елиа дори не го пуска и 10 мин .. Пепе се умори а не го сменя .. мисля че на Елия трябва да се даде шанс той е страхотен играч

neel каза...

И аз се чудя , защо Конте не му дава шанс за изява . Най - вероятно и на тренировките не впечатлява , незнам . Доколкото разбрах от някои италиански медии той и Красич може да бъдат продадени или използвани като бонус към някои трансфер . Последно пишеше за Гьотце .

Анонимен каза...

Мисля че Красич не заслужава да е тук това е най глупавия човек в Юве с безнадежните му центрирания и всеки път я центрира в аут или не му стига терена да я центрира просто ако не се опрай .. по добре да го разменим .. а до Елия дано му дадът шанс .. Зимата трябва да търсим вътрешен халф че лоша работа ..

neel каза...

И аз съм на мнение , че формата на Красич не е добра и че играе с един и същи финт , центриране и това е . Няма фантазия в играта му . Аз лично имах големи очаквания от това момче , но не показва , че заслужава място в отбора . За Елиа нямам кой знае какво наблюдение , поради простата причина , че Бундеслигата не е Калчото . Дано да се адаптира и да покаже какво може , а той може наистина .

Анонимен каза...

Честно казано не искам Красич да бъде продаден , все пак , ако играем Шампионска лига ще ни е нужен .. като гледамм на пазара няма по добри крила от него .. Нани вече е непродаваем Гиотце и той за сега .. На 18 19 години мислех че ще е най голямата Холандска звезда при положение че за националния ги побъркваше но гледах 3 4 мача на Хамбургер иии мнението ми е съвсем различно ..

neel каза...

Имах големи очаквания за Красич и се надявам да вдигне нивото си , но ако продължава да играе така , както от началото на сезона май по - добре да бъде трансфериран . Като го гледах в мача с Дженоа ( на живо ) , мога с ръка на сърцето да кажа , че не беше за Юве . Не се бореше и не търсеше изобщо топката . Два пъти му я подадоха на метър-метър и половина и на помръдна дори . Дано да спечели доверието на Конте отново , но ме съмнява . За Гьотце ,аз лично много искам да го видя в Юве , но няма да е лесно Марота да го трансферира . Да се играе в Италия е доста трудно , не е като в Русия или Германия .

Анонимен каза...

Гиотце ще пасне добре в центъра а не в дясно .. с Видал и Маркизио .. все пак Пирло другият сезон не се знае какво ще стане с него .. Красич има качеста но прави едно и също виж те отначало не можеха да го хванат и след първия полусезон го научиха и сега няма добър мач от 1 година насам ..

neel каза...

Напълно съм съгласен с теб за Красич . Последните няколко мача , които гледах с участието на Гьотце ми направи впечатление , че сменя позицията си в един момент е в дясно след това в ляво . Много качествен футболист и се надявам да го привлечем . Ако не успеем него поне някои друг млад и переспективен футболист , които да стане бъдеща звезда на тима . Пирли ми прави страхотно впечатление 90 минути на ниво - евала . В Маркизио и Видал виждам бъдещите халфове на Юве , переспективни и страхотни играчи .

Анонимен каза...

Така е Маркизио ми е лубимец от първия си сезон в Юве мислех че Джовинко ще стане по добър и ще има място в Юве но след 10 мача се видя класата на Маркизио и да ти кажа от няколко мача следя Аксел Витцел от Бенфика и мисля че това е играч за голям отбор и е от страхотна класа ! може би от най добрите е на своя си пост .. Видал има голямо желание даже и в тоя мач го показа мн издръжливост има в него и гони до край страхотен е .. попаднахме на играч . който търсихме 5 6 сезона . Пирло е страхотен но ако се надяваме на него само незнам какво ще става след 2 сезона мисля че трябва да се купи заместника му