вторник, 29 ноември 2011 г.

Наполи - Ювентус


Срещата тази вечер в Неапол е от изключително значение за Ювентус . Отбора е в страхотна серия и няма загуба от началото на сезона . При победа на Юве , преднината на върха ще е доста комфортна за тима ни . Основния проблем пред Конте е наказанието на Маркизио за натрупани картони , а проблемите пред Наполи са два - Кавани и Инлер . И двамата са с травми и включването им в титулярния състав зависи от треньора Валтер Мадзари .


Двубоя между Наполи и Юве беше скандално отложен и това може да доведе и до още един проблем . Срещата трябваше да се състои в началото на ноември , но бе отменена заради наводненията , по официални данни . По неофициални , ръководството на Наполи е сметнало , че след двубоите от Шампионската лига отборът е изморен и на вълната от слухове за предстоящият дъжд помолили властите на града да помогнат мача да бъде отложен . В същия ден , когато трябваше да се играе двубоя , в Неапол температурата на въздуха бе 15 градуса ! Точно поради тази причина тифозите на Ювентус от Викинг са излезли с открито писмо сдресирано до ръководството на Юве . Тифозите обявяват , че когато трябваше да се състои мача по график , до Неапол са пътували доста тифози , които са останали разочаровани от отлагането на срещата и неадекватната реакция от страна на ръководните органи в Ювентус . Феновете на Юве са изключително разочаровани от факта , че са пътували до Неапол , за да подкрепят отбора , а срещата е била отложена за нищо . Според изявлението на групировките на Ювентус , никои не е застанал зад тях . Никои от ръководството на Ювентус не е направил и ни най - малки опити , за да бъде изигран мача , при положение , че всичко около метеорологичните условия е било ок . Феновете изтъкват и факта , че за това пътуване всеки един от тях е отделил време и пари , а и някои са отсъствали от работа . Според ръководителите на фракциите на тифозите обаче това не е основното . Според тях най - важното е , че никои не се е застъпил за тях и не е взел в предвид това , че те пътуват за да подкрепят отбора и правят всичко възможно Ювентус да има подкрепа от фенове на всеки един стадион . Тифозите се чувстват обидени и лично от президента Аниели , като споменават , че той е на този пост благодарение на тях . Според последни информации основните фракции от тифозите на Юве няма да са на стадиона в Неапол довечера . Това се отнася за Viking Juve и Drughi . Председателя на групировката Viking Juve обявява , че феновете на Ювентус пяха песни и скандираха в продължение на една година името на Андреа Аниели и твърдо застанаха на негова страна за президент на клуба . Освен това , той заяви най - отговорно при встъпването си в длъжност , че ще взима под внимание исканията и проблемите на феновете на клуба , но според тях няма такова нещо . От Viking обявяват , че тифозите плащат членски внос , посещават почти всеки мач на отбора , понякога дори със семействата си . Освен това купуват артикули , билети , сандвичи и напитки на стадиона , което е допълнителни приходи за клуба . Според тях едно посещение на мач им струва около 100 евро , което не е малка сума . Парите според тях не са най - важното в момента , а това че ръководството на клуба не взима в предвит усилията , които полагат тифозите за клуба . 

Да се надяваме отбора да има подкрепа довечера в тази важна среща , но определено тифозите са обидени най - вече на президента Аниели . 

Ето и вероятните състави на Наполи и Ювентус според италианските медии : 

NAPOLI (3-4-2-1) : De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica;  Maggio, Gargano, Inler, Zuniga; Hamsik, Lavezzi; Cavani.  

Резерви : Rosati, Fernandez, Fideleff, Zuniga, Pandev, Chavez, Mascara. All. Mazzarri


JUVENTUS 4 - 2 - 4
------------------------Buffon
 
Lichtsteiner--Barzagli--Bonucci--Chiellini
 
----------------Vidal-------- Pirlo
 
--------Pepe-- Matri-- Vucinic-- Estigarribia
 Според други медии : 
JUVENTUS 4 - 3 - 3
------------------Buffon
Lichtsteiner--Bonucci--Barzagli--Chiellini
 
--------Vidal----Pirlo----Pazienza
 
--------Pepe----Vucinic----Matri
Резерви : Storari , De Ceglie , Estigarribia , Marrone , Giaccherini , Quagliarella , Del Piero
 JUVENTUS 4 - 2 - 3 - 1
------------------------Buffon  
Lichtsteiner--Barzagli--Bonucci--Chiellini
------------------Vidal---Pirlo
----------Pepe--Giaccherini--Vucinic
----------------------Matri
Резерви : Storari, De Ceglie, Estigarribia, Pazienza, Krasic, Del Piero, Quagliarella. 
 

Няма коментари: