вторник, 29 ноември 2011 г.

Наполи - Ювентус 3 : 3


NAPOLI ( 3 - 4 - 2 - 1 )
 
De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Gargano, Inler, Zuniga; Hamsik, Pandev; Lavezzi.

Резерви : Rosati, Fideleff, Dossena, Mascara, Santana, Dzemaili, Fernandez.
Manager
: Mazzarri.

JUVENTUS ( 4 - 2 - 3 - 1 )
 
Buffon ; Lichtsteiner , Bonucci , Barzagli , Chiellini ; Pepe , Pirlo , Vidal , Estigarribia ; Matri , Vucinic .




Резерви : Storari , De Ceglie , Pazienza , Krasic , Giaccherini , Quagliarella , Del Piero .
Manager
: Conte.

REFEREE
: Tagliavento
ASSISTANTS: Stefani, Faverani

2 : 0 на полувремето . Много слаба игра на Юве . Пирло , Пепе , Бонучи ,Киелини , Есте , Видал и Вучинич изключително слаби . Нямаме голов удар . Дано през втората част Юве да се съвземе . Наполи пропуснаха и дузпа .  

През втората част коренно различна игра на Юве . Единствения играч , които не влезе в мача беше Бонучи , които лично според мен беше трагичен . Много добра игра на Юве през втората част на мача и Пепе , Вучинич , Есте , Пирло и Видал се реабилитираха за слабата си игра през първото полувреме . Много красив гол на Симоне Пепе за 3 : 3 . Браво на момчетата , които показаха , че има голям дух в отбора и след като бяха поставени на колене от Наполи през първото полувреме намериха сили да се изправят . 

  • 1:0 23'Марек Хамшик  
  • 2:0 40'Горан Пандев   
  •   2:1 48' Алесандро Матри
  • 3:1 68'  Горан Пандев 
  •   3:2 72' Марсело Естигарибия 
  •   3:3 79' Симоне Пепе 
  •  
 Ето защо беше върнато изпълнението на дузпата в последствие пропусната от Хамшик , а дали имаше дузпа и дали имаше засада при първия гол на Наполи всеки да прецени за себе си . За мен лично дузпата беше спорна , а засада при центрирането имаше . 
Репортаж от мача , извинявам се за лошото качество

Наполи – Ювентус 3:3

1:0 Хамшик 22
2:0 Пандев 40
2:1 Матри 48
3:1 Пандев 68
3:2 Естигарибиа 72
3:3 Пепе 80

Наполи: Де Санктис, Кампаняро, Ароника (Фернандес – 76), П. Канаваро, Гаргано, Инлер, Маджо, Сунига (Досена – 87), Хамшик, Лавеци, Пандев (Сантана – 71)

Ювентус: Буфон, Бонучи, Бардзали, Лихтщайнер, Киелини, Пирло, Естигарибиа, Видал, Пепе (Пациенца – 86), Вучинич (Дел Пиеро – 90), Матри (Куалярела – 89)






ВСЕ ОЩЕ НЕПОБЕДЕНИ !

9 коментара:

wonderfull91 каза...

Kакто казах отборът се гради на Маркизио и страдаме адски много от липсата на атакуващ център халф дано Конте пусне Пациенца за Естегарибия и Вучинич се върне на крилото ! Видал и Пирло няма с кого да разгираят .. Пепе център халф какви са тея измишлиотини по добре да беше зел някой юноша за центъра !!!

neel каза...

Според мен Конте и много закъсня със смените , но момчетата дадоха всичко от себе си изключвам Бонучи , беше просто трагичен . Лихщайнер в последните 15 мин . едвам ходеше , а Конте го остави на терена . Маркизио липсваше и липсата му се усети много с включването на Есте в игра . Лично според мен Пациенца или дори Дел Пиеро в центъра щеше да е по - добре . Важното е , че не загубихме мача . FORZA JUVE !!!

Анонимен каза...

Neel, доста си се поизхвърлил за голо на Пепе брат! Имаше рикошет и просто имашже шанса топката да се върне при него и да вкара! А да сравняваш головете на Меси с тоя житен бегач Пепе е смехотворно! Виждам повторение на сезона с Чиро Ферара! Силен старт и после Ам Бубенсон от Швеция и 7-мо мяста, тишина във форума защото тия мишоци които много плямпат пак ще се изпокрият! Плешунко КонтЕ отрано се помисли за велик!

neel каза...

Казвам м че момчето тръгна от центъра сам , премина през 6 човека , рикошет имаше и какво от това . Важното е , че Пепе изработи един страхотен гол . А и аз не сравнявам Пепе с Меси , просто няма база за сравнения , просто казвам , че ако беше някои друг играч и дадох за пример Меси и медиината звезда Роналдо ( Кристиано ) . На някои играчи и отбори се обръща доста по - голямо внимание отколкото на играчите на Юве . Лично според мен , Конте работи добре и се надявам възхода на Юве да е вече факт , все пак сме без загуба от началото на сезона .

neel каза...

А и някак не ти прави чест да обиждаш Конте все пак беше капитан на Юве и заслужава малко уважение . Освен това до момента се справя с работата си , поне според мен . Колкото до форума , познавам се с част от момчетата там и мога да ти кажа , че са пичове . А и ти ако искаш се регистрирай , че се появяваш от време на време като "бот" и само плюеш .

Han Sollo каза...

Малко отбори могат да се върнат в мача след като губят с два гола в Неапол. Радвам се, че го направихме. Мисля, че отбора няма нищо общо с този който гледахме през последните години, макар доста от изпълнителите да са същите. Според мен това се дължи предимно на Конте. Единственото което ме притеснява, че почти винаги закъснява със смените при негативен резултата, но пък отбора, все някак успява да реагира.
Трябва да призная, че след първото полувреме се бях отчаял, но сега си мисля, че този отбор има голямо бъдеще. Ако с този състав успеем да вземем скудетото / което все още ми изглежда като мираж /, то с основна заслуга за това ще е Конте.
Личното ми мнение е, че защитната четворка трябва да остане тази, въпреки наистина слабия мач на Бонучи. Той е още млад и в такива мачове се израства. На него имам повече доверие от Де Челие. Отпред сигурно ни чака нова изненада, като тази да видя Пепе в центъра, който прави отличен сезон и вече не е "житния бегач", както твърди Анонимния. Очаквам резултатна победа. Само Юве.

neel каза...

И аз съм доволен от отбора до сега , все пак нямаме загуба от началото на сезона , а и се представихме отлично във важните мачове . Има време отбора се обиграва , а и ще има още попълнения през януари и лятото .

omninoob каза...

Според мен дузпата си е абсолютно сто процентова, но също така при първия гол на Наполи си има чиста засада ...
Наистина изключителен гол на Пепе !!! От центъра, просто уникален !
Много се радвам че успяхме да се върнем в мача, защото след толкова слабо първо полувреме се бях отчаял !
Наистина доста слаба игра в защита, но поне според мен, както каза и Han Sollo, не трябва да се правят промени в защитата поне засега.
Надявам се да не подценим мача с Чезена, защото това може да ни изиграе доста неприятна шега ...
добре че Маркизио се връща, защото без него нещата не вървят много добре ..
FORZA JUVE !!!

neel каза...

Според мен слабата игра в защита се дължи на слабата конкуренция в отбора . Конте от началото на сезона разчита на 12-13 основни играчи . Според мен през януари трябва да бъдат взети поне трима футболисти , за да се засили конкуренцията в отбора . Най - важното от мача в Неапол е , че отбора показа дух и не се предадоха до края , въпреки че губехме с два гола разлика . През първото полуврема Наполи ни надиграха тотално и ако имаха малко късмет можеше резултата да е и повече от 2 : 0 на полувремето .