вторник, 31 януари 2012 г.

Официално : Симоне Падоин е играч на Ювентус


Джузепе Марота за трансфера на Симоне Падоин

" Идеята за привличането на Падоин , възникна в резултат на сравнения взети заедно с треньорския щаб , както правим всекидневно . Оценихме тази възможност и доведохме сделката до края . Наингголан е цел за в бъдеще ? Мога да кажа , че искахме да осъществим тази сделка , но не беше възможно . Но разбира се , мога да кажа , че Падоин е играч от който имаме нужда и не го трансферираме като спешна мярка , той притежава нужните качества . Ние сме горди , че успяхме да осъществимтази сделка . Дали трансферът е финализиран ? Да ! "

Пожелавам успех на Симоне с екипа на Юве !

12 коментара:

wonderfull91 каза...

Някой да го е следил този играч ? Да кажи мнението си защото не съм го надблюдавал ..

wonderfull91 каза...

Официално: Ювентус продаде своя юноша Чиро Имобиле (21 г.) на Дженоа срещу сумата от 8 млн. евро. Те ще бъдат изплатени на траншове през следващите три годиниа, а допълнителни 2 млн. се полагат на "Старата госпожа" от рекламните права на нападателя. Игралият под наем в Пескара стрелец има сключен маркетингов договор за 4 млн. евро, а 50% от сумата се полага на торинци.


wtf ???

neel каза...

Ужас ! От къде е тази информация ?

neel каза...

Универсален полузащитник , които може да играе навсякъде , но най - вече от ляво . Играл е във националните формации на Италия до 19 , до 20 и до 21 г . Беше с Юве в лятното турне САЩ и Канада през 2010 г .

wonderfull91 каза...

http://www.juventus-bg.com/ noviqt sait

Анонимен каза...

Грешна и неточно преведена , или копирана , както всъщност повечето неща в този измислен сайт !!!

Дел Пи

neel каза...

Не разбрах за кой сайт се отнася : " Грешна и неточно преведена , или копирана , както всъщност повечето неща в този измислен сайт !!! " ?

wonderfull91 каза...

може би има впредвид този който копнах ,, незнам какво имаше впредвид .....

Анонимен каза...

Neel, твоето е блог ;)

Аз имам предвид онзи сайт от линка, където всичко е копирано от някъде си и то по толкова дословен начин, че няма накъде.. и не говоря само за "новините" .. ;)

wonderfull91 каза...

майко че си смотан а ние не копираме ли ве ? бахти глупака .. neel няма ли как такива анонимници да не пишат ..... Само фен на интер може да е толкоз прост !

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
neel каза...

Ще ви помоля да спазвате добрия тон .