сряда, 25 януари 2012 г.

Коментари след мача с Рома

След победата с 3 : 0 снощи , Ювентус е вече на полуфинал за Купата Италия . Очакваме на полуфинала победителя от сблъсъка Милан - Лацио . Според регламента , полуфиналите са в два мача . 

Юве : Рома 3 : 0

 Ювентус (3-5-2): Сторари, Бонучи, Бардзали, Киелини, Лихщайнер, Естигарибиа, Мароне, Пирло, Джакерини, Дел Пиеро, Бориело

Рома (4-3-1-2):
Стекеленбург, Анхел, Кяер, Жуан, Тадей, Симплисио, Пянич, Гаго, Тоти, Ламела, Кърки










Антонио Конте 

" Представяме се добре и много искахме да продължим в турнира. В последните години Рома винаги ни отстраняваше в турнира за Купата на Италия, но тази път ние ги изхвърлихме от състезанието. Доволен съм и че тези играчи, които не са играли много през сезона, показаха, че са готови и може да се разчита на тях. Джакерини заслужава вярата, която имам в него. Преди няколко години той бе в Серия С и сега изживява една приказка благодарение на сериозната си работа. Радвам се, че Дел Пиеро вкара гол - той го търсеше от много време. "


 Алесандро Дел Пиеро

" Изтичах към трибуните, където беше Соня, моят атлетически треньор Джовани Буонкуоре и няколко приятели. По това време децата спят, така че те си бяха у дома. Ще отида да ги целуна веднага като се прибера. Помогнах на Юве да стигне полуфинал за Купата. Освен това вече имам 285 гола за Юве и 315 общо. Изравних Пипо Индзаги, което ме прави щастлив. Хубаво е, че вкарах, защото всичко се превръщаше в лоша серия. Най-накрая се разписах и то на новия ни стадион. Беше много хубав гол. Като в добрите стари времена. Голът дойде точно 9 години, след като Джани Аниели ни напусна. Той щеше да намери отличен начин да отпразнува този гол. В кариерата си винаги съм играл и вкарвал голове. Но тази година нещата са различни по много причини. Исках да се представя добре срещу Рома, да спечелим и да вкарам гол. Мисля, че и трите неща се получиха. "




Няма коментари: