събота, 21 януари 2012 г.

Преди мача с Аталанта


Според последните информации в италианските медии , Антонио Конте има само една въпросителна преди срещата с Аталанта . Единствения проблем е в какъв състав да е защитата , анализаторите залагат на варианта - Лихтщайнер , Бардзали и Киелини , като централна двойка и Де Челие от ляво . Според последните новини има голяма вероятност Антонио Конте да даде почивка на Бонучи и да го постави на резервната скамейка . 

ATALANTA - JUVENTUS

--------------------------Buffon

Lichtsteiner--Barzagli--Chiellini--De Ceglie

----------------Vidal-----Pirlo-----Marchisio

-------------Pepe-------Matri-------Vucinic
Резерви : Storari , Bonucci , Marrone , Estigarribia , Giaccherini , Del Piero , Borriello

8 коментара:

Семигод каза...

по-добрия вариант е това...надявах се и Пепе да почини малко, но едва ли...

neel каза...

На Бонучи , ще му се отрази много добре да започне на резервната скамейка . Лично според мен , Конте трябва да направи три промени в състава , но той най - добре вижда как стоят нещата в отбора . Ние не можем да гледаме , кои как се представя на тренировките , а това за Конте е доста важно . Аз лично бих искал и Матри да започне в резервите , но...
Успех на момчетата ,надявам се да вземем трите точки с добра игра .

wonderfull91 каза...

Хаха това немога да го разбера Матри колкото пъти има удар към вратата вкарва ? какво го опреквате че Халфовете немоат да го изведът нито 1 път ? Куалярела на мач има по 5 6 удара а не вкарва .... няма смисъл ;] Матри си е перфектен само трябва да има халфове с добър извеждащ пас :) че от 10 мача не съм видял такоз нещо

omninoob каза...

да... просто е задължително Матри да е на резервната, между другото гледам че Куалярела е даден сред контузените ..., нямаше ли да играе с маска ? или има и друг проблем ?

Han Sollo каза...

Честно казано тази защита я пробвахме и определено не вървеше. Просто Киело е много зле в центъра. Задължително две/три супер грешки, едната от които фатална. Личното ми мнение, че след като Конте го сложи на бека, нещата в защита, се наместиха. Затова си мисля, че няма да експериментира. Вярно, че и Бонучи греши толкова, но Киело е по силен в защитен план от Де Челие.

neel каза...

Пишеше , че е добре и няма проблем да играе , но явно преценката е на Конте .

Семигод каза...

да но в изнасянето на топката просто става страшно и да не говорим , че ако е в предни позиции атаката свършва често заради него с някой нескопосан пас или опит за центриране докато Де Челие идеалния бек-халф.

wonderfull91 каза...

Де Челие е страхотен :) Бонучи да въри в Интер :D така поне ще знам защо го мразя на Макс :)