събота, 21 януари 2012 г.

Аталанта - Ювентус 0 : 2



Съставите на Аталанта и Юве : 


Atalanta (4-4-2): Consigli; Raimondi, Ferri, Manfredini, Peluso; Schelotto, Cigarini, Padoin, Bonaventura; Moralez, Denis.
 

Резерви: Frezzolini, Stendardo, Gabbiadini, Ferreira Pinto, Minotti, Marilungo, Tiribocchi. 


 
Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
 

Резерви: Storari, Bonucci, Marrone, Krasic, Giaccherini, Del Piero, Borriello.


0 : 0 на полувремето . Добра игра на Юве , но не можем да отбележим гол .
Джакерини на мястото на Маркизио . 

Най - вероятно травма на Маркизио , иначе не виждам поради каква друга причина Антонио Конте би го сменил . Клаудио беше един от най - добрите през първото полувреме .

54 мин . 0 : 1 гол на Лихтщайнер , след страхотен пас на Пирло .

Пепе с травма , дано да не е сериозна . Смяна в 69 мин . Мароне .

81 мин. Гол на Джакерини след отличен пас на Лука Мароне . 0 : 2

 85 мин . последна смяна Бонучи влиза на мястото на Вучинич .


Изключително слаб мач за Матри . Продължавам да твърдя , че този мач трябваше да е резерва .

Ювентус продължава да е без загуба . Браво на момчетата !

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !

13 коментара:

wonderfull91 каза...

Като казвм че пЕПЕ не треа да играе значи не трябва тоя прост ли е :@ това е най слабият играч на терена заедно с Пирло ... няма нито един халф който да тръгне и да направи играта ... ко ми я подават в центъраа по 100 паса ..... никадърници !!! Защитата перфектно изглежда така .. нападението само Красич и Джакерини като влязат супер ще стане !!!

neel каза...

Според мен са ни нужни две смени . Конте да прецени , кой да сменя :)

wonderfull91 каза...

Какво ще кажете за Джакерини ? истински стил Дел Пиеро най добрият е !!! тича толкова тези които цял ма4 играха ...

omninoob каза...

wonderfull91 не че се заяждам, ама нали искаше матри сам срещу вратаря ... е ето ти го ! Пълен некадърник и дървар е тоя, честно !!! 5 мача вече играем с 10 човека!

wonderfull91 каза...

Чакай малко искаш да кажиш че изпълнението на Матри беше трагично като го прехвърли ? Така ги правеше едно време Дел Пи а сега на матри малшанса му попречи просто я изигра 6+ . Мисля че атаките които прееба Пепе бяха по разочароващи .Пепе беше ли по добър от Матри ? Матри е най добрият нападател в Юве !!! Тоя мач игра добре и назад и напред !



Миналата година когато Красич и Матри ни спасяваха защо никой не ги опреква ? Вучинич има 3 гола ? а матри 7 ?

omninoob каза...

Еми за мен изпълнението, а и цялостното представяне на матри от няколко мача насам си е трагично ( този пропуск можеше да ни струва нова загуба на точно, което за радост не се случи ). Според мен Куалярела е най-добрия ни нападател, но все се случва някаква контузия ... За Пепе съм съгласен, че и той е зле последно време ... и незнам защо Елиа не попада дори в групата за мачовете ... А красич изобщо не искам да го коментирам, защото тези пропуски, от чисти позиции, като в предишния мач, са си запазена марка за него. Миналия сезон наистина може да е вкарал доста голове, но е и изпуснал двойно повече и тези пропуски не се дължат на липсата на игрово време, а просто липса на класа.

wonderfull91 каза...

ММ всеки с мнението си . Куалярела е посредстен играч където да е отишъл нищо не е направил та той никога не е попадал в топ 50 на голмайсторите в Италия ... докато матри мин година от 18 мача 16 мисля че за първенство ако не се лъжа .... тая година е по зле но все пак има най мн голове .. Куалярела игра 2 мача .. трагичен беше тоя гол случайният с глава .... лично за мен днеска Матри игра бяга и пасовете му бяха добри . Ако е по тая логика Вучинич като изтърва значи и той е слаб щото можеше да ни косттва победата ? това не се гледа .. Матри си е Матри ... Ако вземем по добър евала но за сега .... това е .. Лично мен мн ме изненадва слабата форма на Видал .... много слаб от 5 6 мача ....

neel каза...

Джакерини направи страхотно полувреме и отново доказа , че има място в отбора .

neel каза...

Матри последните няколко мача е много слаб .

Семигод каза...

според мен нито Видал нито Матри бяха слаби. Матри пресираше много защитниците им трудно изнасяха топката именно заради него, а за самото положение сам си е открадна набра ги и добро изпълнение , малшанса му попречи, но като чели напоследък малко е загубил увереността си. Видал отне много топки в центъра няколко контри направихме точно от него и имаше уникален удар в гредата , от който можеше да стане гол. Аз мисля , че най-слабият беше Пепе.

wonderfull91 каза...

Семигод :) ти гледаш най реално на нещата браво . Мисля че другите просто не харесват Матри и за това така говорят :) Вчера направи мн силен мач и като свърши мача си знаех че тука в сайта веднага ще се нахвърлят върху него :) явно много харесват Куалярела за това е така ;) Трябва да гледат реално на нещата , ако ударът на Матри беше влязал щеше да има Какъв голл вкара Матри мн добър и т,н ....

neel каза...

Нямам нищо против Матри . Просто не е във форма . Лично според мен добре ще му се отрази да започне един мач от резервната скамейка .Куалярела е може би най - големия егоист в атака . Аз лично искам Матри да бележи . Получава доста голови пасове и пропуска 100 % положения . Наистина се бори и пресира , но много пропуска . Иска ми се той да е типа Трезегол , но е много далече от това . Вчера Видал също не игра лошо . Искам само от Матри да реализира по - голяма част от създадените голови положения .

wonderfull91 каза...

Еми ще реализара но все пак като гледам той сам си създава положенията другите 2 3 положения които имаше бяха много трудни за отиграване . . а Куалярела е наистина егоист за това не виждам как ще ни пасне с Пепе егоиста ...