неделя, 29 януари 2012 г.

Андреа Бардзали



" Публиката , която присъстваше на срещата , беше основния фактор за победата . Те не спряха да ни подкрепят до края и ни караше да атакуваме през цялата среща . Това беше мач за истински мъже , в който ни се отдаде шанс да се поздравим с победата . Мач за шест точки ? Да , сега ние можем да кажем , че се откъснахме в класирането от един от нашите конкуренти за титлата . Но реално погледнато все още нищо не сме направили . Сега можем да се насладим на тази победа и да си починем малко . Ние се намираме на първото място и това се дължи на всекидневната свършена много работа от всеки футболист , и желанието ни за победа . У дома изпуснахме няколко точки , но за сега всичко върви добре . Днес победихме в един много важен мач . Ние променихме схемата , но не и манталитета си . Отборът игра своя любим футбол - нападателен , но с мисъл и за собствената врата . "

3 коментара:

wonderfull91 каза...

Лично според мен няма по добър в момента от него .. макар че трудно е да се прецени като не играем и в ШЛ но в Сериа А се справя мн добре . Дано играе така още 3 4 години !!!

neel каза...

И мен много ме кефи . Уникален е !

wonderfull91 каза...

Когато играеше в Палермо мн исках да го вземем както и този Кяер ... много късно се осъзнахме на 30 год е .. но все пак е нещо