неделя, 18 октомври 2009 г.

След мача с Фиорентина


След като Ювентус завърши 1 : 1 с Фиорентина в Торино , няма как треньорското ръководство , играчите и феновете да са доволни . След четири мача без победа нещата в Юве изглеждат много напрегнати .
Чиро Ферара
" Няма как да сме доволни от този резултат , особено на собствен терен . Искахме да спечелим срещу силен и добре организиран състав , така не можем да сме радостни от крайния изход на двубоя . Имахме повече проблеми през втората част , когато някои от нашите футболисти бяха уморени . Чувствахме , че можем да вкараме втори гол , но не успяхме . Дел Пиеро дойде в съблекалнята още преди началото на мача , за да даде кураж на момчетата . Радвам се , че това се случи, защото по-младите се учат на отношение тъкмо от звездите . Всички искахме силна победа . За съжаление Юве не спечели и този път . "
Амаури
" Вкарах гол , което бе много важно за мен . Съжалявам , че това стана само веднъж , тъй като това не се оказа достатъчно за отбора . Фиорентина е корав отбор , добре че защитата ни се справи с повечето ситуации . "


4 коментара:

neel каза...

Оправданията винаги са - " искахме да победим , но срещнахме много организиран противник " , " има натрупана умора в тима " , " изпуснахме нашите полужения " и т . н .
Не разбирам само защо само нашите играчи са уморени при условие , че всички водещи тимове имат национални играчи и играят през 3 дни ? Защо най - много контузий има в Ювентус от две - три години насам . Ако не побеждаваме отбори като Дженоа и Палермо като гости и не взимаме домакинските си мачове няма как да станем шампиони . Според мен и Ферара има своята макар и малка вина , защото за конкретния мач с Фиорентина през второто полувреме трябваше да направи смените много по - рано . Трезеге и Джовинко според мен трябваше да са на терена още към 50 мин . Но това е сега , ще чакаме мача с Макаби и аз лично се надявам на убедителна победа . В калчото ни чакат много сериозни срещи и се надявам отборът да се мобилизира и да играе както играе един шампион , каквто е Ювентус . FORZA JUVE !!!

Анонимен каза...

Прав си приятелю, защо изгряваща звезда като атомната мравка е на скамейката?!
Амаури титуляр? Снощи нищо не направи, напразна врата вкара, тва не е нищо а колко положения пропиля?
Защо играчи като Григера - пълен некъдърник, Полсен - същия, снощи не беше мн.зле, ама не е за Ювентус.
Камо защо влезе към края? Трезеге също - тр.да е титуляр вместо Амаури!
Нз какво прави Чиро, незнам!!!
Според мен Джовинко твърд титуляр, със Камо и Сисоко.
А докато го няма Алекс , нападение - Трезеге и Якуинта.
Това е от мене!
Между др, кога се връща Алекс, снощи коментатора каза, че връща в ШЛ с Макаби ?!?!
Айде коментирайте FORZA JUVE!

neel каза...

Ами капитана вече тренира на облекчен режим , но не вярвам да играе срещу Макаби . Иначе съм напълно съгласен при полужение , че Трезеге има повече отбелязани голове този сезон от Амаури да е титуляр . Джовинко незнам защо Ферара го смета за смяна нс Диего . По - добре да го пуска на крилото и по този начин Гросо и Григера да не се увличат напред а да си защитават зоните , защото от там ни пробиват и ни вкарват голове . Снощи за мен Киелини бе на най - високо ниво и отбора . Поулсен не го коментирам , защото трябваше отдавна да се отървем от него . Сисоко и Мело са добри халфове , но им трябва време .

Анонимен каза...

Ами да, според мен обаче няма да е лошо Ферара да измисли схема заедно да са: Дживинко, Диего, Каморанези и Сисоко или Мело евентуално да на накой от на тези мястото, отпред Дел пиеро и Якуинта, и няма да имаме грешка.
Но контузиите отново не спират, скоро и Буфон няма да имаме за дълго време.
Forza!