неделя, 25 октомври 2009 г.

Сиена - Ювентус 0: 1


Победа за Ювентус в един мач , в които Ювентус показа игра без идея и единственото важно от този мач са трите точки . Цялата игра на Юве се състоеше в това от центъра топката да се доставя на едно от двете крила и да се центрира в наказателното поле на Сиена . 3 - 4 проблясъка на гениалност от страна на Диего и това бе всичко . Един от мачовете , които феновете на Ювентус чакат с нетърпение и в момента , в които отбележим гол ни се иска мача да свърши . С такава игра няма как да се борим за скудетото , просто се вижда и с просто око , че така няма да стане . В мача с Макаби се видя , че Диего се чувства много по- добре когато е подпомаган от Джовинко и Каморанези в центъра . Сега Джовинко не игра , а Каморанези влезе през второто полувреме . С играчи като Молинаро , Легроталие , Поулсен и Григера се вижда , че играта невърви добре . Все пак три точки , които са от изключително голямо значение .

СИЕНА – ЮВЕНТУС 0-0 (0-1)
0-1 Амаури (72)

СИЕНА : Курчи , Брандао , Фиканя , Де Лавеци , Терци ( 62 - Рози ) , Кодря ( 82 - Палочи ) , Вергасола , Екдал , Жайало , Макароне , Калайо ( 74 - Реджинало ) .
ЮВЕНТУС : Буфон , Григера ( 46 - Касерес ) , Молинаро ( 54 - Каморанези ) , Киелини , Легроталие , Де Челие , Диего ( 87-Сисоко ) , Мело , Поулсен , Трезеге , Амаури .

Жълти картони : Кодря (Сиена) , Легроталие , Каморанези (Ювентус) .

РЕПОРТАЖ :

Няма коментари: