сряда, 21 октомври 2009 г.

Ювентус - Макаби

Вероятни състави според Goal.com :

Според италианските медий капитанът на Ювентус , Алесандро Дел Пиеро все още се възстановява от контузията си и отпадна от сметките на Ферара за мача .
По всяка вероятност Ферара ще заложи на схема 4-2-3-1 срещу Макаби , като Мауро Каморанези и Паоло Де Челие ще играят като крилата , а Диего ще играе зад самотния нападател . Все още не е ясно , дали атаката на Ювентус ще бъде водена от Винченцо Якуинта и Амаури . Ето и мнението на Буфон за мача тази вечер :
" В момента Ювентус се намира в трудна и деликатна ситуация . Не сме печелили мач от месец насам и това влияе негативно на психиката . Но ние не сме отбор , който може да лежи на стари лаври , и ако искаме да станем шампиони , трябва да излезем от това състояние . Просто трябва да се премине този етап и да се вложат всички сили в подготовката , дори и с цената на жертви . Видя се , че когато сме подготвени добре , отборът се преражда пред очите ни . Това , което виждам на тренировъчното поле , ме кара да бъда оптимист за излизането от кризата . Ще съм щастлив след мача с Макаби да се видя с пресата , за да кажа , че съм щастлив . Разбира се , понякога е добре съперникът ти да не е от класата на Барселона или Реал , особено , когато отборът ти иска да спечели на всяка цена . Но най-голямата грешка ще бъде да подценим израелците . Щом този мач ще се превръща в трамплин за нас , трябва много концентрирано и отговорно да се подготвим за него . Отборът от Хайфа не случайно е стигнал до този етап и този труд на играчите му трябва да се уважава . "

Групата за мача: Буфон , Кименти , Манингер , Касера с, Киелини , Канаваро , Гросо , Зебина , Молинаро , Григера , Ариаудо , Де Челие , Легроталие , Фелипе Мело , Каморанези , Поусен , Сисоко , Диего , Якуинта , Амаури , Трезеге , Джовинко .

Referee
Olegário Benquerença (POR)
Assistant referee
Bertino Miranda (POR)
João Santos (POR)

Няма коментари: