неделя, 28 октомври 2012 г.

Анджело Алесио


Интервю с Алесио преди мача с Катания днес : 

Анджело , може ли днес срещу Катания в атаката да видим Бендтнер ?
 
Бендтнер се справя добре и както винаги внимателно , ще се оцени състоянието на всички играчи и това което са показали в тренировъчния процес през седмицата .
 
Как е Вучинич ?
 
Мирко е добре .
 
Бендтнер е добре . Тогава ?
 
Той е добре . Игра 15 минути в миналия ни мач и не мога да кажа нищо повече .

Някой казват , че Ювентус е предсказуем . Има ли вероятност да промените схемата на игра в 4 - 3 - 3 ?

Ние винаги играем нашата игра , с обичайната организация , интензивност . Стараем се да налагаме и поддържаме високо темпо и през цялата среща сме концентрирани и мислим за противника . Ние ще продължим по този начин с нашата схема 3 - 5 - 2 .

Как са Асамоа и Лихтщайнер ?

Както казах и преди , те са добре . Състоянието на играчите е добро , без изключения . Така че , в края на последната тренировка , ще направи внимателна оценка .

Зависи ли Ювентус твърде много от Вучинич ?

Не мисля . Имаме пет нападателя и силно вярваме във всеки един от тях . Рано или късно тези качества идват , надявайки се така да бъде в мача с Катания .

Има ли проблеми с Видал ?

Разбира се , ние бяхме свикнали да го гледаме във върхова форма . На всични нас е ясно ,че е невъзможно винаги да си във върхова форма . Имаме вяра във всеки един наш играч . 

   

1 коментар:

Семигод каза...

Силно се надявам да видя титуляр Бенднер днес с Вучинич , мисля че ще са добър тандем и все пак е крайно време да видим , защо го привлякаха датчанина , трябва да му се даде шанс! :)