събота, 27 октомври 2012 г.

Преди мача с Катания


Асистентът на Антонио Конте отново , ще е на скамейката . Анджело Алесио , ще води Юве в гостуването на Катания утре . Ето какво казва той преди мача :

" Ще започнев във високо темпо още от първата минута . Катания са отличен екип в продължение на години , така че промяната на треньора не променя този факт . Те имат едно ядро от играчи , които са играли заедно дълго време . Миналия сезон те ни причиниха проблеми и в двата мача , а този сезон поведоха срещу Наполи , въпреки че играха с 10 човека . Това показва , че имат нужните качества . Ние трябва да се изправим срещу Катания с изключителна концентрация и внимание , тъй като те имат страхотни играчи , които могат да бъдат смъртоносни наконтраатаки . През последните няколко дни нашият отбор промени графика си , за да сме максимално подготвени за утрешната среща . Играчите се хранят по - рано и тренировките също бяха съобразени с ранният час на мача . Ние сме напълно готови . " 

Лихтщайнер , Асамоа и Пепе се завръщат в групата , но Лусио и Маркизио остават в Торино . Лусио е с грип , а Маркизио с травма в глезена след мача от Шампионската лига .  

Ето и групата за мача : 

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
7 Pepe
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
15 Barzagli
17 Bendtner
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone 

Няма коментари: