неделя, 27 февруари 2011 г.

Дел Нери


Треньорът на Ювентус Луиджи Дел Нери въобще не се е замислил за оставка след поредната загуба за сезона . Според информации в италианските медии обаче , ръководството на Ювентус може да сменят терньора съвсем скоро . Според информации в някои медии , последния шанс за Дел Нери е добро представяне и победа над Милан в следващия кръг на 6 март . Очаква се тази седмица отбора на Ювентус да бъде на лагер за подготовка за предстоящото дерби . Според информациите , това не е решено окончателно , но се очаква играчите и треньорския щаб да бъдат изолирани , за да може тима да бъде максимално мобилизиран за мача с Милан . Според непотвърдена информация , ръководството на клуба и президента Аниели обмислят треньорска рокада и тя може да стане факт още преди края на сезона . Днес се очаква среща между Аниели , Марота и Дел Нери , на която да бъде обсъдено бъдещето на тима .Ето какво казва Бепе Марота в интервю :

" Логично е Дел Нери да е под натиск и ще преосмислим неговата позиция . Но не само той е в такова положение , а всички ние . В този момент със сигурност няма да го уволним . Не мисля , че той даде сигнали на сериозни грешки . Скоро ще говорим по въпроса с него . "

Според италианските медии ако Юве загуби от Милан в следващия кръг , Дел Нери ще бъде освободен . За поста има няколко варианта , като сред тях са имената на  Рафа Бенитес , Лучано Спалети и Марчело Липи .