неделя, 20 февруари 2011 г.

Лече - Ювентус 2 : 0


Неотсъдено нарушение срещу Лука Тони в началото на мача и червения картон на Буфон за игра с ръка извън наказателното поле , бяха най - силните моменти в мача , които предопределиха завършека му . Нарушение срещу Лука Тони , започнало от извън наказателното поле не беше отсъдено от съдията и беше спестен картон на защитник на Лече , които можеше и да е червен . 

Заслужен червен картон за Джиджи Буфон , но непростими грешки на Юве в защита и много слаба игра като цяло във всички зони . За 20 - тина минути в края на мача двата тима бяха в численно равенство след червен картон и за играч на Лече , но Юве не показа нищо запомнящо се . Слаб Ювентус отново .

1 коментар:

Unknown каза...

мястото на мършите е в серия б.когато се нау4ат да вземат точки от лече,бреша,болоня и т.н. тогава да ми играят в серия а.и да забравят европа защото и там първо да се научат да бият залзбург,познан и някое друго селце.неможе да ми играят 30 мача тая година на ходом и още в първите минути да показват с играта си че излизат да играят еи така,каквото стане.пожелавам на отбора устремно завращане в серия б и смърт на всички некадарници в отбора от наи висок ранг до шибаната чистачка,която е 100% курва като отбора.да еба боклуците ви да еба