сряда, 16 февруари 2011 г.

Джорджо Киелини


" Още малко и щяхме да се плъзнем по плоскостта на неудовлетвореността, както направихме миналия сезон. Лошото начало на полусезона ни накара да си изгубим самочувствието . Победата над Интер ни възвърна идентичноста, която през януари потъна някъде там, където всичко се обърка. Със сигурност имахме проблеми с физическото натоварване - някои от нас прекалено много играха в първата част на първенството. А когато се играе много без да има резерви, следват задължително травми . В дните след Коледа не всички можаха да се възстановят достатъчно. При това положение да играем на всеки три дни не бе никак лесно . В Палермо, обаче, се увеличиха възстановените и отборът се съвзе. Новите играчи, купени през януари, ни помогнаха изключително много . Сега се готвим усилено за мача с Лече. Нямаме право на грешки . "

От своя страна треньорът на Юве Дел Нери споделя в интервю , че Киелини се справя страхотно отляво и той най - вероятно , ще го налага в тази зона . 

" Много съм доволен от Джорджо. Мисля да го оставя на тази позиция до края на сезона. Киелини е велик футболист със страхотна харизма, физическа сила, боен дух и работна всеотдайност. Той е безспорно най-добрият ляв бек в Серия А . "

Няма коментари: