понеделник, 21 февруари 2011 г.

Дел Нери


" Започнахме мача с грешната нагласа още от самото начало. Действахме прекалено арогантно и тази загуба трябва да ни подскаже, че не бива да подценяваме никой съперник и е нужно пълно раздаване от първата минута. Играчите на Лече винаги печелеха спорните топки и не заслужаваха да загубят. Всъщност ние трябва да се радваме, че паднахме само с 0:2. Нужна е повече концентрация в тези уж лесни мачове. Все по-трудно става да изпълним нашата цел и да завършим в Топ 4 и нямаме право на повече грешки. Жалкото е, че тъкмо бяхме напипали верния път и допуснахме това поражение, за което нямаме извинение ."

4 коментара:

M17ak каза...

Цяла седмица се повтаряше как не трябва да има подценяване.. кога най-накрая тоя ше излезне и ще каже, че за нещо той е виновен, а не "ние"...

neel каза...

Все по-често започва да се говори за смяна на Дел Нери след края на сезона . Незнам дали той е виновен за всичко , но се спряга името на Спалети за бъдещ треньор на Юве .

bobi turboto каза...

Според мойте скромни знания за фотбола,изцяло виновен е треньора а и той сам си го признава с изказването,че са почнали мача с грешната нагласа.А за правилната нагласа отговаря той.

Unknown каза...

ами специално за това нещто е виновен тои щото аз го написах в предния ми коментар че 30 мача излизат и незнаят за какво играят,няма никква мотивация с изключение на 3-4 мача,всичко останало е еи така каквото стане.абе всички са боклуци и ме дразнят много,то ми се насъбра,насъбра.......