вторник, 18 януари 2011 г.

Трансфери - Нападател


Според някои слухове в някои италиански медии от днес е възможна размяна между Ювентус и Рома - Амаури за Мирко Вучинич . Очакват се подробности .

9 коментара:

plant каза...

това ако стане ще е добре ама не ми се вярва да е истина

Unknown каза...

да да те рома все едно са от мъглата,бахти тъпаците тряя да са

neel каза...

Няма нищо официално , но ако се получи наистина , ще е много добре . Първо , ще се отървем от дърво като Амаури , но ще ни останат Тони и Яки . Но играч като Вучинич ми звучи много добре . Освен това Раниери е голяма шматка или го забравихте :)

trez каза...

Neel, не съм съгласен че Раниери е лош треньор! Явно ти забравяш че след завръщането ни в Серия А с почти никакви покупки и доста посредствен тим ни класира 3-ти! На другата година се класирахме 2-ри, направихме не лош сезон в ШЛ, бихме 2 пъти Реал, на 1/8 финала срещу Челси с един абсолютно осакатен състав направихме велики мачове! Миналата година неговата Рома беше единствен конкурент на Интер за Скудетото! Но явно ти се радваш на треньори като Ферара и сегашния гений Дел Нери. Само гледай докъде ще ни доведе. Вече виждам как в края на първенството пак ще напишеш както миналата година" Най-хубавото е че този сезон свърши".

bobi turboto каза...

За съжаление споделям мнението на trez.Ферара опитваше някой интересни неща,но може би бе в неподходящия момент в отбора.

neel каза...

Аз лично не харесвах нито Раниери , нито Дзакерони . За Ферара ме е яд , защото милееше за клуба , но като се замисля явно не треньорите са толкова виновни , колкото ръководството .Наистина с Раниери имахме няколко страхотни мача с Реал и Челси , а и добри изяви в Калчото , но мисля че не беше правилния треньор за Юве . Колкото до Дел Нери , в началото се надявах че ще дава шанс на млади момчета от Примавера , но явно проблемът в отбора не е толкова треньорите и треньорския щаб , а скаутите , ръководството и мениджърския екип . Колкото и добър да е треньора без пари и с такава клубна политика явно неговата дума не се слуша много в момента . Най - лошото според мен е , че няма хора в ръководството които да поемат отговорност . Единствената ми надежда е Недвед , които може да въздейства на Андреа Аниели и се надявам да помогне по някакъв начин на отбора .

neel каза...

Trez , уважавам мнението ти приятелю , но според мен конкретно за мачовете с Реал основна фигура беше Алекс Дел Пиеро , на които балетистите са му абонати . Наистина Раниери не е лош треньор , но аз лично не го харесвам за Юве , а и като човек ми е доста антипатичен имам чувството , че постоянно му се спи :). Дано да се оправят нещата в отбора и всички ние феновете на Ювентус да започнем отново да се радваме на добра игра и красиви победи . Лошото е , че ние нямаме думата и трябва само да чакаме ръководството да започне да работи както трябва . Ако нещата продължават така не ни чака нищо добро . Аз бях един от най - големите оптимисти , но в последно време подкрепям мнението на повечето от вас . Нещата не вървят определено . Борим се за влизане в четворката , непрестанни травми , доста дупки в отбора , никаква селекция до момента...Надявам се нещата да потръгнат скоро , но ако ръководството продължава така не ни чака нищо добро .

Unknown каза...

трез наистина е прав за раниери вапреки че му бях спипал глупостите.и той правеше тъпотии но като цяло наистина не беше толкова зле. ама и на мен ми е антипатичен раниери.тея които ме познават от моята банда,знаят меннието ми за новото раководство в началото на сезона.свръх скептично.бях доволен само от поемането на аниели.относно недвед си мисля че е безгласна буква в раководството и е просто там щото е легенда на отбора и може би за успокоение на феновете или да бъде буферна зона между фенове и раководство.

neel каза...

За Павел Недвед като се замисля си много прав .