неделя, 23 януари 2011 г.

Сампдория - Ювентус 0 : 0


Доста груб и почти равностоен двубои между Сампдория и Юве . Домакините имаха едно 100 % положение , което беше пропуснато от Пацини . Много слаба игра на Амаури , които бе оставен от Дел Нери цял мач да се мота на върха на атаката на Юве . Още във втората минута Траоре получи травма и беше заменен от Гросо , които се представи на ниво . Първият удар във вратата на Сампдория дойде в 32-рата минута, когато Бонучи стреля с глава, но  Курчи спаси . Симоне Пепе прати топката в мрежата с прекрасен прехвърлящ удар , но съдията прецени , че е овладял топката с ръка , което беше доста спорно . 

Като цяло първата част беше равностойна и без изявен натиск , но с груби нарушения и накъсване на играта . В 56-ата в игра за Юве влезе  Алесандро Дел Пиеро , заменяйки Красич . В 60-ата минута Пацини напусна принудително игра поради травма и на терена влезе  Поци . В края на мача Ювентус натисна в опит да вземе трите точки . Хорхе Мартинез напредна отдясно и прецизно намери Дел Пиеро , но удара на Алекс беше спасен от вратаря . В рамките само на 30-ина секунди в продължението Юве изпусна на два пъти : първо Амаури не успя да достигне до топката  пред голлинията , а след това оставен непокрит около дузпата Алекс Дел Пиеро пропусна най - чистото положение за Юве като стреля много високо над вратата . 

Изключително слаб Амаури отново , незнам докога ще му се гласува доверие , което той не оправдава .

САМПДОРИЯ - ЮВЕНТУС 0:0

САМПДОРИЯ: Курчи , Дзаури , Волта , Лукини (11 Акарди) , Циглер , Манини , Поли , Паломбо , Губерти , Пацини (60 Поци 70 Тисоне) , Македа

ЮВЕНТУС : Буфон , Мота , Бонучи , Киелини , Траоре (2 Гросо), Акуилани (84 Мартинез) , Сисоко , Красич (56 Дел Пиеро) , Маркизио ,
Пепе , Амаури

 Жълти картони : Мота , Киелини , Пепе , Маркизио , Сисоко за Юве и Губерти и Манини за Сампдория 

10 коментара:

Alesandro Del Piero каза...

Абе някой помни ли тоя Амаури от кога не е вкарвал в серия А.Лично аз не си спомням ... ЗАЩО ГО ДЪРЖАТ ТОВА ДАРВО БЕЕЕЕЕЕЕ ?!

neel каза...

И аз това се чудя

Unknown каза...

от 26 февруари миналата година.смятаите вече една година ще стане.мисля че последно вкара на аякс и това му беше

trez каза...

Не ми е ясно като коментирате мача поне гледахте ли го! Амаури че е ялов ,ялов е но причината да не спечелим мачаднес е единствено в Дел Пиеро! Ако Амаури или Якуинта бяха напхравили неговите пропуски щяхте да им издадете смъртна присъда! Не може футболист с неговия опит да на може от 10 метра почти на празна врата да не я уцели! Понеже е любимец на Neel той много умело прехвърли темата върху слабата форма на Амаури за да си защити любимеца! Липса н а всякакъв обективизъм! Това за мен не е сайт на Юве а на Дел Пиеро! Да си го кръстят Форца Дел Пиеро а не ФорцаЮве! Всяка втора снимка му гледам муцуната, всяка втора стхатия за него! Да не би дъртата мърша да е най-големия футболист на Ювентус! Обективно погледнато всички нападатели в отбора не стават и трябва да им бият шута!

Анонимен каза...

tren - Tъпак, ЩО за фен си ти, бе?
Дел Пиеро ако иска и до края на кариерата си вече да не вкара НИТО ЕДИН ГОЛ, НИКОЙ нищо няма да каже, ЗАЩОТО ТОЙ Е ИКОНА, ТОЙ Е КАПИТАН, ИСТИНСКСИ КАПИТАН, ВКАРАЛ Е ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ТРЯБВА, та какво като е изпуснал сега, нима той не е човек ?
ПОКЛОН пред АЛЕСАНДРО.

trez каза...

Не съм Tren а Trez от Трезеге. А ти имаш много странно мислене! Като е вкарвал навремето сега може да пропуска колкото си иска и ние нямаме право на претенции! За стари заслуги никой не плаща вече! Че той може да си живурка още 2-3 години в Ювентус да си прави фрапантни пропуски а ние да му ръкопляскаме че вкарвал дузпи и пряксвободни удри по времето на Моджи! А същевренно всеки друг нападател трябва да бъде разстрелван за това че е пропуснал! Но се съмнявам че завършен олигофрен като теб анонимния който тръгва с обидите при всяко мнение което не му харесва ще разбере написаното от мен! Жив и Здрав!

neel каза...

Съжалявам ако с нещо в сайта съм прекалил , но мисля , че Дел Пиеро заслужава внимание . Доказал се е и в това няма нищо лишо . Освен това , ще играе още една - две години и после няма да можем да му се наслаждаваме на терена . Ако ти се струват много статиите за Алекс , на мен не ми прави такова впечатление . Има и за Трезеге , Маркизио , Красич , Недвед и т.н. Наистина Дел Пиеро ми е любимец не го крия , а и той го заслужава според мен . Какво да кажа за Амаури - абсолюно дърво . Той няма усет за пласиране няма , отскок , за мен е пълна скръб , но щом играе в Юве значи явно има някакви качества , които не виждам . Аз не съм специалист , а фен , така че и блога е фенски . Ако с нещо съм прекалил или не ви допада се извинявам , но за Амаури и Яки няма как да кажа , че ме кефят . За мен най - важен е клуба . Ювентус е над играчи и т.н. , но Дел Пиеро е визитката на Юве според мен . Ширеа , Бетега , Бониперти , Недвед , Дел Пиеро и още доста легендарни играчи на Юве според мен винаги ще имат място в сърцата на феновете . Наистина днес Дел Пиеро изпусна две чисти положения след паса на Мартинез и после на празна врата , казвам го , но и на него може да се случи . Нама да броя колко е изпуснал Амаури и Яки . Не искам да се караме и да спорим кой е по - голям и кой на кой е фен , като играчи . Всички сме фенове на Юве , това е важно !

FORZA JUVE !!!

joro ivanov каза...

mom4eta ne sporete za gluposti.istinata e ,4e ot celiq otbor samo okolo 30% stavat da nosqt tazi velika fanelka.drug e vyprosa ,4e mnogo hitroto rykovodstvo prodade diego i trezege i sega mi vzimat luka toni, i martines i ne znam si koi nekadyrnik. A kolkoto do del piero vidqhme ,4e kogato qkuinta i qualiarela sa zdravi igraeha te.prosto nqma izbor trenera , tva e. PODKREPQITE OTBORA VINAGI I TOVAA E.FORZA JUVEEE FOREVERRRRRRR

Alesandro Del Piero каза...

trez абе момче ти гледа ли мача ? Дел Пиеро испусна веднъж , но видя ли какъв импулс внесе в играта на Юве , какви пасове раздаваше а ? Недей го съди ,че е испуснал поне знае каде да се позиционира за разлика от Амаури и Якуинта и бас давам ,че ако беше започнал мача щеше да отбележи..И като не ти харесва как е направен блога НЕ ВЛИЗАЙ ! ;]

omninoob каза...

Точно така, като не ти харесва блога какво правиш тук ?
Колкото до мача, мисля че Делнери направи за пореден път грешни смени !! Трябваше титуляри в атака да са Дел Пиеро и Мартинез, и не мога да разбера защо извади Красич ! Вярно е, че играта не му вървеше, но според мен не трябваше да го вади от игра !