вторник, 18 януари 2011 г.

Ръководството на Ювентус


Днес е имало събрание на съвета на директорите на Ювентус . Срещата е била насрочена , за да се обсъди прогреса и състоянието на тима през изминалата година . Също така е било обсъдено и финансовоти състояние на клуба за бъдещите три периода на новата 2011 г . Това е свързано с дълбок анализ свързан с финансовия сектор на клуба . Единственото , което не е било обсъждано според информацията  е трансферите . Много лоша новина за всички фенове на Ювентус и според медиите това означава , че съвета на директорите на Ювентус е дал да се разбера , че няма пари за трансфери за момента . Според последни информации в италианските медии , пристигането на Луис Фабиано е в застой , същото се отнася и за всички останали трансфери . Според анализаторите единствения шанс отботът да бъде подсилен е вземането на играч под наем с опция за закупуване , но на всички е ясно , че голям играч и играч , които да помогне на отбора да се възроди няма как да бъде взет така . Нещата не изглеждат добре . Дано само да не останем само с Лука Тони за януарския трансферен прозорец . Стадиона наистина дърпа много средства , но колко спонсори има Юве , колко фирми плащат за реклама . Аниели обеща бюджет , които да е достатъчен и клуба да няма притеснения , но явно за да е така ръководството няма да прави гръмки трансфери . Най - вероятно отбора , ще бъде закърпен , а през летния трансферен прозорец , ще се мисли . Според мен няма какво да очакваме през този сезон , борим се за четвърто място в Калчото и евентуално за купата на  Италия . Дано нещата да започнат да изглеждат по по - различен начин , но в последно време няма нищо добро . Според някои анализатори , ръководството на Ювентус най - вероятно ще продаде Момо Сисоко и Марко Сторари , като за Сисоко се очаква да бъдат взети 8 - 10 мил . евро , а за Сторари около 4 мил . евро . Според някои медии с тези средства може да бъде взет един играч , най - вероятно нападател за да се закърпи тима в атакуващ план . Явно , ще караме на мускули през този сезон , но незнам до кога играчите ни ще издържат на напрежението , на тях  , както и на нас феновете ,  никак не им е лесно .

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE   !!!

7 коментара:

Unknown каза...

абе това прословуто 4 място маи вече не ни топли.квотата не падна ли вече на 3 отбора в ШЛ.сега немците маи са едни гърди пред нас?????

omninoob каза...

Не са, ако Байерн бяха спечелили фината тогава щтяха немците да са напред !

Unknown каза...

да ама мисля че от новия сезон сега до зимата са едни гърди напред.иначе това от финала го знам.незнам каде се проверяват тея работи мамка му :)))

trez каза...

Nunu 1986 е прав! Благодарение на " блестящото' представяне на италианските отбори през тази година в ЛЕ Германия изпреварва Италия засега и ако отборите представляващи Италия в ШЛ не направят силно представяне в турнира догодина Ботуша ще бъде представляван от три отбора в най-комерсиалния турнир. Огромна заслуга за това положение има и Юве заради невероятните спектакли в ЛЕ! Така че 4-тото място засега не дава сигурно учестие в ШЛ!

omninoob каза...

Не сте прави, четвъртото място дава участие в ШЛ, защото дори тази година Германия да изпревари Италия, то промените ще бъдат въведени от другия сезон ! Така, че четвъртото място дава право за участие в ШЛ, но разбира се има 1 или 2 предварителни кръга !

joro ivanov каза...

mom4eta samo Luciano Moggi 6te moje da opravi polojenieto.Dano lqtoto toi byde pyrviq transfer v kluba.FORZA JUVEEE FOREVERRRRRRRR

neel каза...

И аз много искам Моджи , Джираудо и Бетега да се завърнат в Юве , но ще е много трудно . Дано да стане , но това зависи първо от Андреа Аниели и после от тях самите .