понеделник, 17 януари 2011 г.

Алберто Акуилани


" Да, победихме, но това не е повод за голяма радост. Оставяме впечатление, че ако срещу нас беше по-стойностен отбор, щяхме да продължим серията си от загуби, започната след празниците.Преди в Юве играеха велики играчи като Зидан, Недвед и Трезеге. Ние не сме чак такива звезди.Нямаме сили да спечелим "скудетото". Интер, Милан и Рома са по-силни от нас в момента. Трябва да останем с ясни глави, да запретнем ръкави  и да си вършим работата.Нашата цел е четвъртото място, но ще ни бъде много-много трудно. Наполи и Лацио се представят много добре и няма лесно да се предадат. "

1 коментар:

omninoob каза...

Ювентус си намери нападател

Ръководството на Ювентус вече реши проблема с дефецита на нападатели, твърди "Гадзета дело спорт".
По информация на авторитетното издание, спортният директор Бепе Марота и хората му са успели да договорят трансфер на нападателя на Удинезе Антотио Флоро Флорес. Това е почти сигурна сделка, в която "бианконерите" ще вземат играча по изпитаната схема - под наем до края на сезона. "Старата госпожа" ще брои на "фриуланите" 1,5 милиона евро с право за обратно изкупуване на правата му за 10милиона евро.
27-годишният футболист вече е на медицински тестове в торинския гранд и за трансфера му ще бъде обявено официално по-късно